Denise Rifai a recunoscut! Ce gafe a făcut în cadrul celor mai importante emisiuni TV: „Am simțit că leșin”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 20 oct 2023, 15:01

Denise Rifai a recunoscut! Ce gafe a făcut în cadrul celor mai importante emisiuni TV: „Am simțit că leșin”

Sursa: Denise Rifai Facebook

Una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV, Denise Rifai a recunoscut care este secretul unui prezentator de succes, dar și ce dificultăți a întâmpinat de-a lungul carierei sale.

În vârstă de 38 de ani, Denise Rifai  a debutat în lumea presei ca reporter la Realitatea TV. 

Denise Rifai a dezvăluit care este cheia succesului ei

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D, Denise Rifai a vorbit despre cum a debutat în cariera sa de prezentatoare și care este secretul succesului.

Denise Rifai a avut dintotdeauna un punct de vedere critic, mai ales asupra politicienilor, fapt care a atras atenția telespectatorilor, dar și a marilor directori de agenții de presă.

Denise Rifai este cunoscută acum drept prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D. Frumoasa vedetă a recunoscut că nu e perfectă și că a făcut anumite greșeli de-a lungul carierei sale, însă pasiunea și dragostea față de meserie au făcut-o să își înfrângă orice teamă și să facă față chiar și oboselii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Constantin Enceanu, față în față cu Denise Rifai, în această duminică, la “40 de întrebări”

Fac tot timpul greșeli. Este în caracterul omenesc. Dacă nu am greși, evoluția ar fi rapidă. Ideea este să nu ne abatem niciodată de la drumul nostru. Este foarte greu să ai puterea să te ridici, apoi să te pui înapoi pe cal.

Primul meu live a fost de Sfântul Nicolae, nu o să uit niciodată! Am crezut că o să leșin de emoții. Lucram la un alt post de televiziune, mi-au zis că intru în direct. Eu sunt un om căruia îi place să greșească cât mai puțin, sunt perfecționistă, am simțit la propriu că leșin.

Când am avut prima mea emisiune, eu nu am dormit 2 săptămâni.

Intram pe un slot de zi, cu subiecte intense, diverse, accidente, incendii. Țin minte că am cerut o perioadă de 2 săptămâni de pregătire. Eu sunt economist la bază, pe economie mai înțelegeam cât de cât situația, dar m-am dus și m-am pregătit pe teme de politică, politică externă, justiție, ca să pot să țin conversațiile. Este nevoie de multă muncă, iubire de meserie, să reușești cumva în permanență să te ții obiectivă ”,
a declarat Denise Rifai pentru Playtech

Ce gafe a făcut Denise Rifai în cadrul emisiunilor TV

Denise Rifai se consideră o persoană perfecționistă, însă a vorbit și despre gafele pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale în televiziune, acestea fiind chiar puține la număr. 

Citește și: Adina Buzatu, dezvăluiri inedite, duminică, la 40 de întrebări cu Denise Rifai! “Câștigam 2000 de lei pe zi (…), iar ziua de munca era de 2 ore”

„Aici la Kanal D nu cred că am făcut gafe, spre deloc…Deja vorbim de o maturitate în cariera mea. La Realitatea am avut vreo 2 gafe, dar nu din neștiință, ci din viteză. Se întâmplă lucruri, evenimente, cutremure, momente în care trebuie să fii prezentă cu vocabularul bine așezat. Câteodată mintea îți poate juca feste, efectiv. Numai noi, cei care lucrăm în televiziune știm cât de complicat este ceea ce facem. Celor de acasă li se pare ușor”, a mărturisit vedeta TV.