Denise Rifai, adevărul despre bărbatul care i-a frânt inima: "Există un el pe care l-am iubit foarte mult"

Autor: Alice Popescu

Denise Rifai, adevarul despre barbatul care a facut-o sa sufere

Denise Rifai este una din cele mai discrete personalitati publice din domeniul media.

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii "40 de intrebari..." este una din cele mai discrete prezente feminie din televiziune. Vorbeste foarte putin despre viata ei personala, prezentatoarea TV, preferand discretia totala. Interviurile cu ea sunt foarte rare, insa atunci cand apare, Denise Rifai, este cu siguranta o prezenta memorabila.

Citeste si: Veste-șoc pentru George Burcea, iubitul Vivianei Sposub! Actorul, condamnat pentru că a condus sub influența stupefiantelor

Denise Rifai, adevarul despre barbatul care a facut-o sa sufere

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Moderatoarea TV a acceptat totusi sa isi deschida sufletul si sa povesteasca cateva detalii despre viata ei personala despre care se stie foarte putine lucruri.

Denise a recunoscut ca este un om care iubeste, este implicata intr-o relatie, insa prefera ca totul sa ramana personal. Moderatoarea "40 de intrebari..." a mai declarat ca a trecut prin suferita din dragoste si chiar a facut o marturisire emotionanta:" "Am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea. Eu sunt ce sunt acum și datorită lor. Există un el pe care l-am iubit foarte mult", a spus Denise. 

Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță. Trebuie să mă simt în siguranță lângă el. Trebuie să fie foarte inteligent. Să aibă răspunsuri unde ale mele nu mai există ”, a mai spus jurnalista.

Citeste si: Denise Rifai, dezvăluiri despre bărbatul din viața ei, despre copii și familie: "Vreau să il privesc ca pe un mentor!"

Denise Rifai: "Visul meu a fost mereu sa am o familie cu multi copii"

Denise Rifai a marturisit ca in primul rand barbatul care ii sta alaturi trebuie sa fie inteligent si sa aiba ce invata de la el: "Intotdeauna mi-a placut la barbatul de langa mine sa fie mai inteligent decat mine, sclipitor sa fie. Mi-am dorit sa am de invatat de la el, sa il privesc ca pe un mentor.

Sa il admir. Visul meu a fost mereu sa am o familie cu multi copii, pana acum nu s-a concretizat, dar sunt optimista si imi spun ca voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodata referitor la acest aspect.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.