Denise Rifai, cadou inedit de Valentine's Day: „De la iubitul meu”. Ce a primit frumoasa vedetă

Autor: Diana Ghita

Denise Rifai a primit un cadou original de Ziua Îndrăgostiților

Sursa: Instagram Denise Rifai

Denise Rifai, prezentatoarea de la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a petrecut Ziua Îndrăgostiților în compania unei persoane foarte dragi.

Deși, momentan, nu este căsătorită și nu are copii, Denise Rifai are în compania cui să-și petreacă timpul și să construiască experiențe de calitate. Aceasta are, în viața ei, persoane foarte dragi, alături de care trăiește clipe deosebite.

Ce a primit Denise Rifai de Valentine's Day 

Printre apropiații vedetei se numără un băiat pe care îl consideră de-a dreptul special, care o invită mereu la întâlniri reușite.

Ultima dată când s-a afișat cu el, acesta a dus-o la film pe Denise, iar ea l-a prezentat, pe rețelele de socializare, ca fiind iubitul ei.

„El este iubitul meu, Luca, și m-a invitat la film!!!!”,  scria prezentatoarea, acum o lună, lângă o fotografie postată pe Instastory, făcută într-o sală de proiecții cu un băiețel adorabil.

În imagine, aceasta s-a arătat foarte apropiată de micuț și se pare că și el, la rândul lui, este atașat de frumoasa Denise Rifai, întrucât i-a făcut un cadou de-a dreptul original. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, acesta i-a oferit vedetei un trandafir, însă nu unul obișnuit, ci făcut chiar de către el, din piese Lego. 

Citește și: „El e iubitul meu!” Denise Rifai a postat fotografia care i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Cum s-a afișat îndrăgita prezentatoare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„De la iubitul meu, Luca, pe care îl știți, că vi l-am prezentat, că el mă scoate des la film, am primit acest trandafir Star Trek. Mi se pare atât de frumos!”,  a spus prezentatoarea într-un clip de pe Instastory, în care le arăta fanilor cadoul de Valentine's Day.

Luca i-a trezit lui Denise Rifai niște amintiri frumoase

În plus, Denise Rifai le-a dezvăluit oamenilor din online că trandafirii roșii sunt florile ei preferate, dând de înțeles că Luca i-a nimerit preferințele: „Eu iubesc trandafirii, adică îmi plac absolut toate florile, dar, pentru mine, trandafirii sunt cei mai frumoși, că sunt și roșii, apoi cu atât mai mult”.

Citește și: Denise Rifai a rămas fără cuvinte, după ce a aflat că regele Charles al III-lea are cancer! Ce mesaj a transmis frumoasa prezentatoare: „De obicei”

De asemenea, respectivul cadou i-a amintit frumoasei vedete de unul dintre filmele ei preferate, pe care îl urmărea cu drag în copilărie: „Era un film când eram mică, ”Trandafirii sunt pentru cei bogați”, o poveste de dragoste superbă”.

Nu în ultimul rând, spre finalul clipului de pe Instagram, prezentatoarea TV le-a făcut o frumoasă urare fanilor ei, dorindu-le: „O primăvară plină de trandafiri!”.