Denise Rifai CV și date biografice! Toate informațiile despre prezentatoarea emisiunii ''40 de întrebări cu Denise Rifai''

Author: Diana Tilă
Actualizat: 05 feb 2021, 11:10
Prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Denise Rifai va oferi publicului ocazia sa afle lucruri noi despre personalitati din diverse domenii, incepand din 6 octombrie, in fiecare marti, de la 23:00, la Kanal D.

Denise Rifai este cunoscută ca fiind una dintre cele mai transante moderatoare TV. Aceasta prezinta emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” difuzata la Kanal D, in fiecare marti, de la 23:00. Desi profeseaza in presa, aceasta si-a terminat studiile in alt domeniu.

Cum arată CV-ul lui Denise Rifai, noua vedetă Kanal D

Denise Rifai a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si Facultatea de Limbi Straine, Sectia Engleză – Araba, dar a ales sa lucreze in televiziune.

Moderatoarea nu si-a dorit din totdeauna sa faca televiziune. Dovada, facultatea pe care a terminat-o.

Vezi AICI ce varsta are si toate datele despre Denise Rifai.

Denise si-a inceput cariera in presa ca prezentator la un post de radio. Aceasta a trecut la televiziunea online atunci cand un mare trust de presa a cumparat postul radio la care lucra. Ulterior, aceasta a ajuns reporter economic la Realitatea Tv.

Tot la aceasta televiziune, Denise Rifai a avut oportunitatea de a ajunge moderatoare de stiri.

Denise Rifai, detalii inedite despre familia sa

Ceea ce este cu adevarat interesant este ca familia Rifai este una de vita nobila in Iordania, iar tatal lui Denise Rifai ar fi unul dintre urmasii acesteia. 

Întrebata de provenienta numelui sau, Denise Rifai a raspuns

"Pentru că așa îl cheamă pe tata. Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea. Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică.

Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: "părintele este peste capul tău". Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată.
Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta.", a marturisit Denise in cadrul unui interviu.

Premiera emisiunii  “40 de intrebari cu Denise Rifai”

Incepand din 6 octombrie, in fiecare marti, de la 23:00, emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” va oferi publicului ocazia sa afle lucruri nespuse pana acum despre personalitati care au tinut primele pagini ale ziarelor, si sa descopere noi fatete ale invitatilor din

emisune, sa isi faca o imagine cat mai complexa si aproape de adevar asupra acestora. Invitatii vor avea la dispozitie doua minute pentru a raspunde la fiecare dintre cele 40 de intrebari, intr-un adevarat maraton al sinceritatii.

Nu pierdeti  premiera emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, marti, 6 octombrie, de la ora 23:00!

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei