Denise Rifai despre bărbatul vieții ei: ”Un tip energic, cu poftă de viață” Vedeta știe clar ce vrea de la iubitul ei | EXCLUSIV

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 oct 2023, 05:40

Cum trebuie să fie partenerul ideal pentru Denise Rifai - interviu exclusiv pentru kanald.ro

Sursa: Kanal D

Denise Rifai, îndrăgita moderatoare a emisiunii „40 de întrebări”, a dezvăluit, în cadrul unui interviu exclusiv pentru kanald.ro, dacă există un bărbat în viața ei, dar, totodată, a mărturisit și ce calități trebuie să îndeplinească un posibil partener pentru a o cuceri. 

Denise Rifai  a vorbit în exclusivitate pentru kanald.ro despre cum trebuie să fie viitorul ei iubit și ce pretenții are de la partenerul ei de viață. Vedeta Kanal D a ajuns rapid la inimile celor de acasă, emisiunea ei de interviuri având un real succes. De doi ani, moderatoarea își încânta publicul cu interviuri inedite și invitați de renume, săptămână de săptămână. Dincolo de cele ”40 de întrebări”, Denise este foarte sensibilă, o fire puternică și nu se dă înlături să vorbească despre viața personală.

Într-un interviu exclusiv pentru kanald.ro, vedeta a lăsat să iasă la iveală un detaliu pe care toată lumea îl aștepta de ceva vreme, mai exact, aceasta a dezvăluit dacă în viața ei există un iubit.

Cine este bărbatul din viața lui Denise Rifai

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate moderatoare TV de la noi, aceasta a reușit rapid să se facă plăcută publicului, iar astăzi se bucură de un real succes.

Despre viața amoroasă a vedetei nu sunt cunoscute foarte multe detalii, preferând să o țină departe de ochii curioșilor. Într-un interviu de excepție, vedeta Kanal D a făcut dezvăluiri fără precedent din culisele vieții private și a lăsat la iveală un detaliu pe care fanii ei îl așteptau de multă vreme. Întrebată dacă în viața ei există un bărbat care o face fericită și o iubește, Denise Rifai a fost foarte sinceră și a dezvăluit că este singură. 

”Nu exista nimeni în viața mea”, a dezvăluit Denise Rifai pentru kanald.ro.

Citește și: Exclusiv! Denise Rifai poartă inelul de la Dan Bittman, dat în emisiunea "40 de întrebări...": "Este foarte finuț și frumos!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum trebuie să fie iubitul lui Denise Rifai

Denise Rifai este foarte sigură pe ea atunci când își dorește ceva, chiar dacă nu și-a găsit încă sufletul pereche, vedeta Kanal D știe foarte bine ce vrea de la un bărbat, dar, mai ales, ce calități trebuie să aibă viitorul iubit pentru a o face fericită. Moderatoarea TV spune că bărbatul de lângă ea trebuie, în primul rând, să o iubească și să-i semene, a mărturisit că nu crede în acele cupluri cu parteneri cu personalități total diferite care se atrag.

Ba mai mult, vedeta își dorește ca partenerul său să fie energic, cu pofta de viață, care să iubească să muncească și să facă tot ce îi stă în putință să nu-i lipsească nimic.

”Momentan îl aștept. Am spus de fiecare dată, cred ca bărbatul ideal pentru fiecare dintre noi este acela care ne completează. Bărbatul ideal pentru mine este acela care ma va iubi foarte mult, care va fi acolo pentru mine când am nevoie de el.

Trebuie sa îmi semene, nu cred in cuplurile cu parteneri cu personalități total opuse care se atrag. Vreau sa fie un tip energic, cu pofta de viata, care sa iubească sa muncească, sa se îngrijească sa nu ii lipească nimic, in care sa am încredere ca putem găsi soluții si in situații mai puțin confortabile. Cred ca dintre toate rolurile pe care eu le pot avea, acesta de femeie, de partenera este cel in care eu ma regăsesc cel mai bine, echipa o faci cel mai bine acasă, in doi, in intimitatea căminului tău. Eu, ca femeie, sunt fragila si sensibila, iar el trebuie sa ma perceapă si sa ma cunoască așa cum sunt si sa ma protejeze. Vezi, cred ca de aceea încă îl aștept pe “the one””, a mai declarat Denise Rifai.

Citește și: Exclusiv! Ce planuri are Denise Rifai de Sărbători. Care sunt tradițiile pe care moderatoarea TV le respecta cu sfințenie și ce își dorește să îi aducă Moș Crăciun

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.