Denise Rifai, dezvaluiri incredibile din viata personala: ''Imi doresc foarte mult copii''

Author: Diana Tilă
Actualizat: 03 nov 2020, 18:22
Denise Rifai

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, a facut primele declaratii despre copii.

Denise Rifai este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai transante moderatoare TV. Are o atitudine ferma, insa cand vine vorba despre viata personala, aceasta are mai degraba o fire visatoare si romantica.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Radio Impuls, Denise Rifa a povestit despre fratele ei, dar şi despre dorinţa de a avea copii. 

Denise Rifai, marturisiri sincere

Invitata la Radio Impuls, Denise Rifai a facut noi marturisiri despre copii. Ea a dat si detalii legate de familia sa si mai ales referitoare la relatia pe care o are cu fratelel sau. 

"Mi-am dorit foarte mult un fratior. Aveam 7 ani cand a aparut si mi-a placut ca eu am putut sa-i dau prenumele, ceea ce mi s-a parut o mare onoare.

Mi l-am dorit foarte mult, Dumnezeu mi l-a trimis si acum e mana mea dreapta. Parca e copilul meu. Imi doresc foarte mult copii. E realmente cand cresti tu pe cineva, cand petreci mult cu cineva sau cand ii dai tu din energia ta. Il vezi si nu mai ai nevoie de cuvinte. Te intelege, te simte si lucrurile se intampla."
, a marturisit Denise Rifai.

Intr-un interviu mai vechi, Denise a marturisit ca toata viata si-a dorit sa aiba un barbat al ei si copii. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată.

Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin", a conchis jurnalista.

Denise Rifai este o personalitate carismatica si un jurnalist cu experienta.

Vedeta a fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator de stiri si  realizator de talk-show. A intervievat de-a lungul carierei sale cele mai importante figuri ale scenei publice romanesti.

Nu pierdeti, in fiecare marti, de la 23:00, la Kanal D, un regal al interviurilor fata in fata –  “40 de intrebari cu Denise Rifai”!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.