Denise Rifai, impresionata de intrevederea cu Gica Popescu, din cadrul emisiunii de la Kanal D, „40 de intrebari cu Denise Rifai”; interviul cu legendarul sportiv, in aceasta seara, de la 23:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2020, 11:28

Nu ratati un interviu tulburator cu si despre viata fostului mare fotbalist Gica Popescu: „M-am bucurat atat de mult ca am reusit sa fac un dribling prin sufletul lui!”

In aceasta seara, la „40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiunea difuzata, de la 23:00, la Kanal D, Gica Popescu, un simbol national al sportului romanesc, se va dezvalui telespectatorilor intr-un interviu maraton cu adevarat emotionant.  

Astazi, in cadrul matinalului „Scularea!”, de la Radio Impuls, Denise Rifai a marturisit ca a ramas profund impresionata de intalnirea cu Gica Popescu si ca abia asteapta ca si telespectatorii Kanal D sa afle cat mai multe lucruri despre viata acestuia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Interviul din aceasta seara este unul plin de emotie, il vom descoperi pe omul din marele sportiv Gica Popescu. M-am bucurat atat de mult ca am reusit sa fac un dribling prin sufletul lui, cu intrebarile mele! Am aflat foarte multe lucruri interesante despre viata lui de familie, despre experienta lui din inchisoare, despre relatia pe care a avut-o cu tatal lui, pe care l-a pierdut, in timp ce se afla in detentie.

Este un interviu special. Este unul dintre cele  mai frumoase interviuri pe care le-am facut pana acum”, 
a spus Denise Rifai.

Nu ratati, in aceasta seara, la ora 23:00, un interviu tulburator cu si despre viata fostului mare fotbalist Gica Popescu, in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata in fiecare marti, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.