Denise Rifai, în mijlocul studenților de la Academia de Studii Economice

Autor: Diana Tilă

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată la Kanal D, a fost primită cu entuziasm aseară de către studenții de la Academia de Studii Economice.

Zeci de viitori economiști i-au adresat întrebări despre culisele pregătirii emisiunii, despre modul ingenios de a conduce un interviu, despre carieră, succes și importanta dezvoltării profesionale continue.

Citește și: Denise Rifai a rămas fără cuvinte, după ce a aflat că regele Charles al III-lea are cancer! Ce mesaj a transmis frumoasa prezentatoare: „De obicei”

Denise Rifai, în mijlocul studenților de la Academia de Studii Economice

Vedeta Kanal D le-a împărtășit cu bucurie câteva dintre secretele care stau în spatele emisiunii, le-a spus cât de important este lucrul în echipă, dar și care au fost cele mai importante momente din evoluția sa profesională. Emoția a fost cu atât mai mare pentru Denise Rifai cu cât ea însăși este absolventă a acestei prestigioase universități.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

"Pentru mine, ori de câte ori merg și vorbesc în fața studenților este o mare bucurie. Mă onorează asemena invitații.  Dacă este ceva din mine, din povestea mea, din ceea ce sunt eu astăzi care să îi inspire, să îi motiveze, să îi ajute în demersul lor, le voi împărtăși cu drag din experiența mea, de fiecare dată. Mărturisesc că sunt încântată să văd ce generații de copii deștepți avem, copii în sensul <dulce> al cuvântului, pentru că sunt adulți în toată firea, studenți foarte inteligenți.

Când îi privesc sunt liniștită, pentru că știu că România va fi acolo unde trebuie cu aceste generații care vor să pună România pe hartă. Academia de Studii Economice este instituția unde am venit cel mai des pentru întâlnirile cu studenții, și de fiecare dată sunt foarte emoționată, pentru că este locul unde m-am format", a declarat Denise Rifai.

Citește și: ”Ferească Dumnezeu” Frigul i-a dat bătăi de cap prezentatoarei Denise Rifai. Cum s-a filmat vedeta Kanal D

Studenții s-au despărțit cu greu de cunoscuta realizatoare și prezentatoare de televiziune. După o sesiune de autografe și fotografii, Denise Rifai s-a întors în redacția Kanal D pentru a pregăti o nouă ediție de colecție "40 de întrebări cu Denise Rifai”.