Denise Rifai, „Revelația anului în media” cu emisiunea „40 de întrebari”

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 24 sep 2021, 11:19

Premiul special i-a fost înmanat în cadrul prestigioasei Gale Capital „TOP 100 Femei de Succes’

Denise Rifai a primit aseara Premiul special – „Revelația anului în media”, pentru emisiunea „40 de întrebari cu Denise Rifai”, de la Kanal D, în cadrul Galei Capital „Top 100 de femei de succes”. La evenimentul devenit tradiție au fost celebrate acele femei puternice, inspiraționale care au realizat ceva remarcabil în domeniile în care activează.

Emisiunea „40 de întrebari cu Denise Rifai” a devenit un succes înca de la prima difuzare, în octombrie, anul trecut.

Ajunsă la cel de-al doilea sezon, uimește în continuare prin abordarea editorială îndrăzneață și dezvăluirile făcute de invitații emisiunii, personalități din cele mai diverse domenii.

Citeste si: Dacian Cioloș, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D

Multumesc publicului,  fără sustinerea lui nu aș fi ajuns aici; multumesc echipei Kanal D pentru că alături de acești oameni am construit acest succes.

Sunt onorată să mă aflu la acest eveniment remarcabil, care celebrează femeile și realizările lor
”, a declarat Denise Rifai.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Duminica aceasta, de la ora 22:00,  la „40 de intrebari cu Denise Rifai”, invitat va fi Dacian Ciolos, copresedinte USR PLUS și fost premier al României.  Acesta va dezvălui, în cadrul interviului, cum este omul din spatele politicianului Dacian Cioloș si va oferi răspunsuri menite să clarifice o serie de întâmplări și decizii din politica românească.