Deniz Bolisik, actrița care a dat viață personajului principal Nefise în serialul Aripi frânte, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță și la ce trucuri a apelat

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 aug 2024, 00:29

Actrița Deniz Bolisik, din serialul Aripi frânte, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsa vedeta și la ce schimbare de look a recurs

Deniz Bolisik face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe din Turcia. În cele două decenii de carieră strălucită tânăra actrița a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nemărginită pentru domeniul ales. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță în anul 2022, când a jucat în serialul Aripi frânte, în care a dat viață personajului Nefise.

Deniz Bolisik, din serialul Aripi franțe, schimbare uluitoare de look

Deși are doar 42 de ani, Deniz Bolisik a devenit tot mai cunoscută și în străinătate datorită rolurilor sale jucate magistral, în multe producții de excepție. Unul dintre cele mai recente proiecte din care aceasta a făcut parte este serialul Aripi frânte, în care a jucat rolul principal Nefise, care i-a adus încă un succes răsunător pe plan profesional.

Citește și: Nefise din serialul Aripi frânte, în ipostaze neașteptate! Iată cum a fost fotografiată recent renumită actrița Deniz Bolisik

Când nu se află pe platourile de filmare, superba actriță este foarte activă în mediul online, unde publică diverse imagini atât din timpul filmărilor sale, cât și din arhivă personală, spre marea încântare a fanilor săi. De curând, acesta a postat câteva imagini de senzație, în care și-a făcut apariția cu un look schimbat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Deniz Bolisik, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Născută în anul 1982, în Ankara, Deniz Bolisik a crescut în sânul unei familii modeste. Părinții săi i-au oferit o educație exemplară dar și sprijin pentru a-și finaliza studiile și pentru a-și construi o carieră de viitor. În ciuda faptului că își dorea să se îndrepte către actorie, la vârsta majoratului, Deniz s-a înscris la îndemnul familie, la Facultatea de Economie în cadrul Universității Eylul.

Citește și: Îndrăgita Deniz Bolisik, mărturisiri emoționante despre personajul Nefise, jucat în serialul Aripi frânte! Iată ce a spus celebra actriță la finalul filmărilor! „Nefise este gata să facă orice pentru copiii ei”

După absolvire a realizat faptul că nu va putea profesa în acel domeniu și atunci s-a reorientat către actorie și a fost admisă la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Hacettepe, devenind în cele din urmă o actriță cu drepturi depline, așa cum visase încă din copilărie și la scurtă vreme de la absolvire

Deniz a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, unde la un moment dat a fost remarcată de o mare casă de producție și a început să primească propuneri de a juca în seriale.

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.