Deniz, șah-mat lui Azimet. În această seară, de la ora 20:00, în serialul Promisiunea

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 25 dec 2023, 08:36
video Foto(13)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Promisiunea”.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Promisiunea”, planul incredibil al lui Azimet funcționează și Deniz se întoarce la conac la cererea lui Zümrüt.

Citește și: Când se termină serialul turcesc „Promisiunea”, de la Kanal D! Ultimul episod va fi difuzat de Crăciun. Ce serial îi va lua locul pe TV

Deniz, șah-mat lui Azimet

Suhandan, care a fost din nou șocată de trădarea tatălui ei, reușește să uimească pe toată lumea, în special pe Abbas, făcând un lucru la care nimeni nu se aștepta. Când Behram află cu cine se întâlnește nora sa, îi pregătește acesteia o răzbunare cruntă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deniz, care vrea să ia în considerare oferta lui Zümrüt, află că și Azimet a înșelat-o, iar acum femeia va șoca cu ceea ce urmează a se petrece în conac. Zümrüt ia o decizie în privința lui Deniz însă atunci când va auzi marea destăinuire a acesteia, va avea loc o confruntare teribilă care o implică și pe Azimet.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D.

Citește și: Cine este și ce vârstă venerabilă are Behram, tatăl lui Hamit din serialul Promisiunea! Iată cum arăta celebrul actor Menderes Samancılar, la începutul carierei sale, în urmă cu cinci decenii