Astăzi, în emisiunea "Casa Iubirii" intră un nou concurent, Dennis, un tânăr de 21 de ani, originar din Veneția. Dennis provine dintr-o familie de români stabiliți în Italia.

Recent, a renunțat la poziția de vânzător și manager de client în prestigiosul magazin Louis Vuitton din Veneția, unde timp de aproape doi ani a avut ocazia să interacționeze cu clienți de elită și să gestioneze un portofoliu important.

Motivația sa de a participa la emisiune a venit la îndemnul mamei și bunicii sale, ambele mari fane ale emisiunii. Dennis își dorește să experimenteze ceva nou și intens , deși nu și-a propus neapărat să se îndrăgostească, nu exclude această posibilitate.

În timpul său liber, este pasionat de kickboxing, o activitate care îi menține spiritul competitiv, și a practicat în trecut atât box, cât și înot. Nu îi place să piardă timpul și consideră că la vârsta sa trebuie să profite de fiecare oportunitate.

Ca personalitate, Dennis se descrie ca fiind un tip extrovertit, hotărât și ambițios, dar și teritorial. El crede că este normal ca un bărbat să fie protector în relațiile sale și își dorește ca femeia de lângă el să fie elegantă și să știe cum să pună limite altor bărbați atunci când este într-o relație.

Dennis intră în "Casa Iubirii" cu încredere și hotărârea de a-și explora potențialul atât pe plan personal, cât și profesional, în acest mediu plin de provocări și emoții.