Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore

Autor: Bianca Vidoi

Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde

Sursa: Facebook Brăila Orașul De La Dunăre

Principalul suspect al dentistei din Brăila a fost reținut de polițiști, iar potrivit procurorilor, crima a durat doar 33 de secunde.

Principalul suspect al crimei din Brăila a fost filat de polițiști, după care a fost luat de pe stradă și dus la audieri. Audierile au durat câteva ore, însă cu toate acestea, bărbatul de 39 de ani nu a dorit să vorbească în fața procurorului de caz. Suspectul a fost reținut timp de 24 de ore.

Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde

Bărbatul suspectat pentru comiterea crimei din Brăila locuia pe stradă pe care doctorița Marina Gavril avea cabinetul stomatologic, iar toate detaliile cazului arată cum acesta și-a calculat foarte bine fapta. O cameră de supraveghere l-a surprins pe principalul suspect cum intra în cabinetul stomatologic al dentistei din Brăila.

La ora 16:15, suspectul, Maricel Mihai, acesta a fost văzut pe camerele de supraveghere purtând alte haine față de cele din taxi.

Bărbatul este observat cum intră în cabinetul stomatologic și iese după câteva secunde, după care se întoarce în cabinet după două minute, unde stă preț de 33 de secunde, perioadă în care se crede că acesta a ucis-o pe Marina Gavril cu trei lovituri de cuțit. 

Medicii legiști au stabilit că decesul dentistei Marina Gavril a fost cauzat de o insuficiență cardio-respiratorii acută prin hemoragie externă masivă, cauzată de repetate lovituri puternice, potrivit Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

Citește și: Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea

„Moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate de la nivelul gâtului, cu intersectarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene şi digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum şi a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu intersectarea parţială a venei jugulare externe.

Plăgile de la nivelul gâtului ar fi putut fi produse prin lovire cu corp dur tăietor-înţepător (cuţit sau similar acestuia), având vârf bine ascuţit şi margine tăioasă.

S-au mai constatat şi alte leziuni traumatice, respectiv echimoze şi zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă şi gambă stângă”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, potrivit romaniatv.net

Cine este principalul suspect al crimei din Brăila?

După patru zile de la descoperirea trupului neînsuflețit al medicului stomatolog Marina Gavril, anchetatorii au putu t stabili cine este principalul suspect în acest caz de crimă.

Este vorba despre Maricel Mihai, un bărbat de 39 de ani, cu un trecut plin de antecedente infracționale în Germania și Franța, mai exact fapte de furt cu violență și uz de armă.

Probele biologice și cele strânse de anchetatori în ultimele 4 zile arată faptul că bărbatul de 39 de ani, de etnie romă din Brăila este autorul crimei. Cu toate acestea, adus în fața procurorilor acesta nu a vrut să vorbească, fiind astfel reținut pentru 24 de ore, urmând să prezentat unui judecător cu propunere de arestare preventivă.  

 


Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!