Denuntatorul Sorinei Pintea este in coma! Omul de afaceri a cazut din picioare intr-o benzinarie

Autor: L.S.
Actualizat: 30 nov 2020, 07:10

Octavian Niculescu, denuntatorul din dosarul Sorinei Pintea este in stare grava, la spital.

Primul denunţător din dosarul Sorinei Pintea este Octavian Niculescu, cel care a înfiinţat Hospital Technical Solutions. Se pare că acesta se află, în prezent, în stare gravă în spital.

Din cauza unei aritmii cardiace, Niculescu s-a simţit rău duminică seară, într-o benzinărie, iar acum s-ar afla în stare gravă la Spitalul “Bagdasar-Arseni” din Capitală, în comă indusă şi intubat.

A căzut din picioare într-un Lukoil, l-au resuscitat cei de la SMURD aproape o oră și după aia l-au dus la spital.

Aritmie cardiacă, ar fi spus cei de la SMURD. El oricum avea probleme cu inima, o operație, 2 stenturi”, au declarat surse judiciare în exclusivitate pentru Evenimentul Zilei.

Incidentul ar fi avut loc duminică, 8 martie, în jurul orei 22:00. Octavian Niculescu se întorcea de la petrecerea unui prieten şi s-a oprit să alimenteze la o benzinărie în drum spre casă.

La acest moment, omul de afaceri este internat la Secţia de Neurologie a Spitalului Clinic de Urgenţă “Bagdasar-Arseni”, mai scrie evz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sorina Pintea n-a mancat nimic de 72 de ore, in arest! Reactia dura a avocatului sau: ''Acte de tortura''

Citeste si: Sorina Pintea se simte rau in arest si cere transferul la un spital din sistemul public. De ce boala sufera fostul ministru

Citeste si: Ultima ora: Sorina Pintea se simte rau in arest. Ce spune avocatul fostului ministru?

 

Taguri: