Denzel Washington, în rolul lui Hannibal, în următorul film lansat de Netflix

Author: Diana Ghita
Actualizat: 22 nov 2023, 11:33

Denzel Washington, în rolul lui Hannibal

Sursa: Captură YouTube Action Society

Denzel Wshington este un celebru actor afro-american, cunoscut la nivel mondial. Pe lângă actorie, acesta se ocupă și cu regizarea și producerea de filme.

Denzel Washington a apărut, pentru prima oară, în lumina reflectoarelor, jucând în filmul „Wilma”, care a apărut la televizor în anul 1977. Mai apoi, acesta a ajuns pe ecranele cinematografelor în anul 1981, în filmul „Carbon Copy”.

În ce film va juca Denzel Washington

Celebrul actor american a cunoscut un mare succes prin intermediul rolului interpretat în renumitul serial St.

Elsewhere, care a apărut la TV între anii 1982-1988. Pentru rolul secundar din serial, acesta a primit prima sa nominalizare la Premiul Oscar.

Pentru talentul remarcabil și măiestria de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale, Denzel Washington a primit două Premii Oscar, două Globuri de Aur și un premiu Tony.

Cel mai recent film în care acesta a jucat este „Equalizer 3: Capitolul final”, a cărui premieră a avut loc în septembrie 2023.

Următorul film în care actorul va juca este o producție Netflix, care va apărea în anul 2024.

Acesta surprinde o poveste de pe vremea celui de al Doilea Război Punic, în care generalul cartaginez, Hannibal, după ce străbate Munții Pirinei și Alpii, folosindu-se de elefanți de război, invadează Imperiul Roman.

Citește și: Jennifer Aniston, mesaj emoționant după moartea lui Matthew Perry. Aceasta i-a adus un ultim omagiu actorului

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Netflix a oferit indicii despre noul film în care va juca Denzel Washington

Deși nu au dezvăluit cum se va numi filmul, cei de la Netflix au anunțat, oficial, că actorul care îi va da viață lui Hannibal va fi renumitul Denzel Washington.

„Denzel Washington a jucat polițiști corupți, foști jucători de baseball, piloți beți și pe Thane of Cawdor; acum el îl va interpreta pe unul dintre cei mai măreți lideri militari din istoria scrisă.

(…) Tocmai a semnat pentru a juca rolul lui Hannibal”, a anunțat Netflix.

Deși, momentan, nu se știe nimic despre data la care va apărea filmul, Tudum by Netflix a transmis că „Hannibal va putea fi văzut pe Netflix în viitorul apropiat”.

Filmul va fi regizat de Antoine Fuqua, cunoscutul colaborator al lui Denzel Washington, iar scenariul va fi scris de John Logan, care a fost de trei ori nominalizat la Oscar, pentru: „Gladiatorul”, „Aviatorul” și „Hugo”.

Actorul ar mai fi trebuit să-l joace pe Hannibal în 2002, într-o altă producție, însă, din varii motive, proiectul întregului film nu a mai fost dus la bun sfârșit.

Potrivit UPI.com, încă de pe atunci ar fi apărut reacții contradictorii în rândul publicului, din cauza alegerii unui actor afro-american în rolul generalului, ceea ce s-ar putea întâmpla și de această dată, având în vedere că, recent, s-au născut mari controverse vizavi de documentarul Netflix „Cleopatra”, în care actrița principală a fost o femeie afro-americană.

Citește și: Cine este actorul principal din „Star Wars: Skeleton Crew”! Care este plot twistul și când are loc acțiunea

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?