Deoarece soția lui a vrut să muncească, prințul Japoniei, soțul Ioanei Lee, a vrut să se sinucidă: „A lucra înseamnă că nu ai bani”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 dec 2022, 15:20

Deoarece soția lui a vrut să muncească, prințul Japoniei, soțul Ioanei Lee, a vrut să se sinucidă: „A lucra înseamnă că nu ai bani”

Sursa: Captură YouTube

Ioana Lee a fost căsătorită cu un prinț japonez, dar, deși părea să fie o relație frumoasă, ca din povești, realitatea a fost alta. Prințul japonez cu care se căsătorise a vrut să se sinucidă, deoarece aceasta voia să facă unele lucruri ce nu erau acceptate de către noua ei familie.

Ioana Lee a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a explicat motivul pentru care prințul japonez, fostul ei partener, a vrut să se sinucidă.

Prințul japonez a vrut să se sinucidă, deoarece Ioana Lee voia să muncească

Ioana Lee a vorbit despre momentul în care prințul japonez, cel al cărui soție urma să devină, a vrut să se sinucidă, deoarcece aceasta nu voia să respecte niște reguli care erau impuse de statutul pe care îl avea.

„Într-o zi, am spus « Eu nu mai suport, eu nu pot să mai trăiesc așa . Nu mai voiam să mă machiez, nu mai voiam să port bijuterii, nu mai voiam să mă îmbrac în kimono, aveam 25 de ani. Am spus că nu mai pot și am avut consiliu de familie și cu familia extinsă.

Am spus că trebuie să fiu eu, că vreau să merg la casting-uri, că vreau să continui, că vreau să fiu manechin, că vreau să am emisiunea mea de televiziune. Între timp, soțul meu a devenit gelos. Am lucrat puțin, dar, pe urmă, nu am mai putut să fac acest lucru.

Citește și: Xonia, despre sacrificiile necesare vieții de artist. Drumul a fost anevoios, dar artista este mândră de ea. „În mașină, mă schimbam, mâncam, îmi făceam temele”

Încerca « Nu ai voie să faci așa ceva, va fi mare rușine în familia noastră, pentru că a lucra înseamnă că nu ai bani și tu ai tot ce îți trebuie » ”, a spus Ioana Lee.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ioana Lee a fost mințită

Pentru a accepta să se căsătorească, Ioana Lee a avut o cerință care, deși i-a fost promisă, nu a fost respectată. Tocmai din cauza acestui lucru, aceasta nu și-a putut urma dorința profesională, în acele momente.

Citește și: ,,Munceam enorm pentru 84 de lei" Ce făcea Gheboasa pentru a-și câștiga existența, pe vremea când era sărac

„Îl vedeam că suferă, dar nu înțelegeam de ce suferă. Eu i-am fost o soție fidelă, iubitoare, dar eram străină. Nu (n.r. nu îl ura, deși i-a spus acest lucru), dar mai vorbim și fără să gândim”, a povestit aceasta.

„Nu am putut să înțeleg, la vârsta respectivă, nu am putut să îl înțeleg ca mentalitate și, acum, desigur, înțeleg că era răspunderea mea, dar, înainte de a mă căsători, eu am vorbit cu el și i-am spus « Eu nu mă voi căsători, decât dacă mă lași,

timp de cinci ani, să îmi demonstrez ce pot eu ».

El mi-a promis că mă lasă cinci să fac ce vreau, după care, mă conformez, dar nu s-a întâmplat, pentru că el m-a mințit ”, a mai precizat Ioana.

 

Taguri: