”Dependența mea” De la ce nu se poate abține Oana Lis. Soția lui Viorel Lis a postat totul fără rețineri

Author: Diana Bostan

Oana Lis

Sursa: Facebook- Oana Lis

Oana Lis și-a obișnuit fanii cu postările sale sincere și pline de umor. Soția lui Viorel Lis a făcut publică cea mai mare dependență a sa.

Oana Lis își face toate poftele. Soția fostului edil al Capitalei a stârnit reacția urmăritorilor săi după ultima postare. De ce credeți că este dependentă Oana Lis?

Soția lui Viorel Lis le-a mărturisit fanilor dependența sa

Deși trece prin momente grele, având soțul bolnav, iar situația materială nefiind una roz, Oana Lis are grijă de unele pofte. În ciuda dificultăților, soția lui Viorel Lis nu poate renunța la dependența de dulciuri, mai exact de prăjituri.

Soția lui Viorel Lis s-a fotografiat într-o cofetărie din Capitală, iar imaginea a fost postată imediat pe contul său personal de Facebook. Oana Lis a dezvăluit faptul că prăjiturile sunt slăbiciunea ei, iar la rândul ei a fost curioasă să afle ce slăbiciuni au urmăritorii săi. Postarea a stârnit un val de reacții și comentarii.

Citește și: Unde va fi înmormântat Viorel Lis! Fostul primar și-a cumpărat singur locul de veci. Unde vrea Viorel Lis să fie înmormântat: „Mi-a făcut cavou acolo”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Dependența mea…. A ta care e!?”, a scris Oana Lis, în postarea făcută pe contul său personal de Facebook. Se pare că nu doar Oana Lis adoră prăjiturile, ci și Viorel Lis. În urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, fostul edil recunoștea faptul că și-ar dori să mănânce mai mult dulce, însă problemele de sănătate nu-i permit acest lucru. Chiar și așa, Oana a mărturisit că-și mai răsfață soțul din când în când cu câte o prăjitură cu frișcă.

Pentru vizita la cofetărie, Oana Lis a ales o salopetă vișinie, provocatoare, cu spatele gol, completată cu eleganță de o căciulă de blană pe cap.

Viorel Lis nu-și vede viața fără Oana Lis

Viorel Lis îi este extrem de recunoscător soției sale, după ce aceasta se asigură în permanență că edilul are parte de tratamente și îngrijire corespunzătoare.

În cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, fostul edil a recunoscut faptul că, fără Oana, nu ar mai fi putut trăi.

Citește și: Oana Lis trece prin momente dificile: ”Nu mai e”. Ce s-a întâmplat cu soția lui Viorel Lis în prag de sărbători

„Nu aș putea să trăiesc fără Oana! Nu mă așteptam să rămână lângă mine. Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân dacă aș fi avut o soție bolnavă.

Pentru mine e o surpriza plăcută, nu m-a lăsat la greu, cu toate că la ora actuala nu am câștiguri mari, nu am afaceri. Îmi era foarte greu să mă ocup. E singura persoană cu care am o atragere reciprocă, o stimez foarte mult și o iubesc foarte mult. Oana e cinstită, loială și drăguță,” a mărturisit Viorel Lis.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.