DEPRESIA i-a luat mintile! A facut ASTA dupa ce a parasit-o iubitul: "Am decis ca e cel mai bun lucru pentru mine"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 23:10

O tanara in varsta de 26 de ani din China a luat o decizie socanta, dezamagita ca iubitul a parasit-o.

Deprimata si deceptionata in dragoste, Tan Shen a hotarat ca locul cel mai bun pentru a putea scapa de depresia din dragoste este un restaurant fast food. Tanara a stat o saptamana in fast food mancand aripioare picante si cartofi prajiti. Localul era deschis non stop. O vreme personalul, care lucra in ture, nu a remarcat acest lucru, insa dupa trei zile si-au dat seama ca e ceva in neregula.



Au mers la ea si au intrebat-o daca e toul ok. Tanara le-a multumit si le-a spus ca da. Au lasat-o in pace:" Era totusi un client care isi platea consumatia", a explicat un angajat. Dupa o saptamana, insa, tanara s-a plictisit de atata junk food si a hotarat singura ca e cazul sa plece. Prea tarziu caci un reporter alertat de staff-ul localului scrisese deja un material despre ea.


" Nu am planuit sa raman atata timp. Initial am mers sa-mi comand de mancare. Odata ce am ajuns acolo am realizat ca am nevoie de timp sa ma gandesc la mine. Nu ma puteam intoarce acasa deoarece locul era plin de amintiri cu el", a declarat Tan Shen pentru Huffington Post.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: huffingtonpost.co.uk