„Deputat, caut de urgenta 110 mii de euro!" Madalin Voicu a aflat ca trebuie sa adune o mica avere pentru a evita arestarea

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:14

Problema e alta: deputatul se plange ca e sarac lipit pamantului.

Suparare mare pentru Madalin Voicu: o ora si jumatate a petrecut, joi, la DNA. Procurorii l-au instiintat ca trebuie sa depuna in contul statului o suma importanta, aproximativ 110 mii de euro. In caz contrar,  risca sa fie arestat. Avocatul lui Voicu vrea sa consteste decizia DNA.

Deputatul sustine ca nu are bani. Venitul de parlamentar si un contract de consultanta ii aduc insa un venit de aproximativ cateva mii de euro pe luna.

In schimb, dupa cum demonstreaza imaginile de mai jos, la capitolul bijuterii nu o duce rau. Un ceas de firma, cateva ghiuluri care ies in evidenta si o bratara de toata frumusetea.

Chiar si Madalin Voicu recunoaste ca a adunat bijuterii de 40 de mii de euro. Totusi, pentru a evita o noua cerere de arestare, trebuie sa stranga mult mai mult.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Madalin Voicu este acuzat de procurori ca l-ar fi ajutat pe colegul Nicolae Paun sa ascunda o frauda cu

fonduri europene destinate comunitatii rome. Paun poate fi retinut de procurori, insa votul privind arestarea sa va fi reluat abia saptamana viitoare. Parlamentarul n-a participat ieri la sedinta Camerei Deputatilor si nimeni nu stie unde ar fi acum.