Deputatul Dan Pasat, surprins injurand ca la usa cortului fostii parteneri de afaceri VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 21:25

Nu va vine sa credeti ca auziti? Nu este vreun tanar revoltat din mahala care vorbeste asa ci insusi deputatul Dan Pasat.

Cui se adreseaza asa? Fostilor parteneri de afaceri, care potrivit procurorilor, nu doreau sa se mai suspuna ordinelor lui. Adrian Ionel si fratele lui Ionut ar fi fost amenintati in mai multe randuri de catre deputat, spun procurorii.

Alesul s-ar fi folosit si de un interlop- Marian Constantin, zis si Marian Boxerul, pentru a-i intimida pe cei doi. Adrian Ionel si fratele sau ar fi fost obligati sa-i cedeze firmei lui Pasat contractele pe care le obtineau la diferite primarii din Giurgiu.


Marul discordiei l-ar fi reprezentat o datorie de 290 de mii de lei- suma pe care cei doi frati nu ar mai fi vrut sa o dea deputatului dintr-un contract in valoare totala de 27 de miliarde de lei vechi.

Zis si facut! Potrivit procurorilor, Dan Pasat si Marian Boxerul le-au facut o ''vizita'' celor doi frati.

Unul dintre ei a fost lovit, iar celalalt ar fi fost amenintat cu un cutit la gat.
Cei doi frati cer acum ca deputatul sa fie pedepsit pentru santaj.

Procurorii mai spun ca, atunci cand firma lui Dan Pasat nu castiga licitatiile publice la diferite primarii din Giurgiu, deputatul incerca prin toate metodele sa rezolve situatia in favoarea lui.

Deputatul Dan Pasat este judecat de magistratii Inaltei Curti pentru mai multe fapte de coruptie. In urma derularii anchetei deputatul si Marian Boxerul au ramas fara permisele de port arma, dar si fara armele din dotare.