Derin din producția Infidelul, cadou atipic din partea noului ei iubit! Iată ce i-a dăruit renumitul om de afaceri Atilla Bingöl! Fanii actriței Melis Sezen au fost de-a dreptul uluiți

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 aug 2023, 15:32
video Foto(6)

Vă mai amintiți de diabolica Derin din serialul Infidelul? Iată ce cadou atipic și uluitor a primit celebra actriță Melis Sezen din partea noului ei iubit!

Melis Sezen a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu talentul și frumusețea ei încă de la primele apariții pe micile ecrane. Deși are 26 de ani, tânăra actrița se bucură de admirația și aprecierea telespectatorilor și a câștigat deja și multe premii care i-au încoronat prestațiile magistrale în seriale de mare succes și care i-au adus celebritate. Cel mai recent proiect în care tânăra actrița a făcut furori și s-a bucurat de mare succes a fost serialul Infidelul, în care a interpretat fără cusur rolul Derin.

De curând, presă din Turcia a scris că frumoasă actriță se simte de ceva vreme împlinită și pe plan personal, deoarece este din nou îndrăgostită.

Derin din producția Infidelul, cadou atipic din partea noului ei iubit! Iată ce i-a dăruit renumitul om de afaceri Atilla Bingöl

Melis Sezen este născută în anul 1997, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia ea și fratele ei au primit o educație exemplară și au primit sprijinul necesar pentru a-și finaliza cu succes studiile universitare și de a-și îndeplini idealurile pe plan profesional.

Încă din perioada adolescenței, Melis și-a descoperit pasiunea pentru actorie și a fost îndrumată de către părinții ei să se înscrie la Centrul de Artă Müjdat Gezen, unde a învățat primele lecții de teatru.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent frumoasa actriță Melis Sezen!

După încheierea liceului, Melis Sezen a fost admisă la Facultatea de Media și Arte Vizuale, la secția de Actorie, din cadrul Universității Koç din Istanbul, pe care a absolvit-o în anul 2016 și tot

atunci a și debutat pe platourile de filmare ale serialului Hayat Bazen Tatlıdır. Publicul din România a cunoscut-o în anul 2022, când a jucat în serialul Infidelul, în rolul Derin, care i-a adus poate cea mai mare reușită în carieră.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși de-a lungul anilor Melis Sezen a încercat mereu să păstreze discreția când a venit vorba despre viața personală, recent presa turcă a scris despre faptul că tânăra actrița are un nou iubit, renumitul om de afaceri Atilla Bingöl. Și tot în publicațiile din Turcia, s-a scris zilele trecute despre faptul că frumoasa Melis ar fi primit un cadou atipic din partea iubitului ei și anume un kit ADN.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, afaceristul i-a dăruit un kit ADN, în valoare de doar 99 de dolari, care o va ajută să găsească în două luni noi membri de familie și să-și descopere originile etnice.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de noul ei iubit! Iată cine este chipeșul bărbat care i-a cucerit inima renumitei actrițe Melis Sezen! „Mă simt vie! Infloresc!”