Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de fratele ei! „Prietenul meu” Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen în compania celui mai important bărbat din viața ei! 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 oct 2022, 21:07
video Foto(4)

Superba Melis Sezen care a dat viață personajului Derin în serialul Infidelul, surprinsă alături de fratele ei, în cadrul unui eveniment monden! 

Melis Sezen se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe din generația ei. Deși are doar 25 de ani, superbă actrița a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul ei uluitor și cu o carisma aparte, în cei șase ani de activitate pe platourile de filmare. Publicul din România a cunoscut-o de curând în distribuția producției Infidelul, în care a dat viață personajului Derin, o tânără ambițioasă și dornică să își apere ceea ce este al ei.

Dincolo de viața profesională, Melis are o familie frumoasă și unită și adoră să petreacă timpul în compania părinților și a fratelui ei, Polat Sezen. 

Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de fratele ei

Melis Sezen a venit pe lume în anul 1997, în Istanbul, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă alături de fratele ei mai mic, Polat, care i-a fost mereu și cel mai bun prieten și confident.

După absolvirea liceului, Melis a urmat Facultatea de Media și Arte Vizuale la Universitatea Koç din Istanbul, pe care a finalizat-o cu brio, anul trecut.

Însă talentata actrița a început să joace încă de la vârstă de 19 ani. În anul 2016 această a fost cooptată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, Hayat Bazen Tatlıdır, care a însemnat și primul pas către cariera de succes de astăzi.

Au urmat alte câteva roluri importante în seriale de excepție care de asemenea i-au adus mari reușite. 

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație în mediul online! Iată ce pasiune nebănuită are celebra actriță Melis Sezen, pe lângă cea pentru actorie!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de carieră, Melis Sezen își adoră familia, fiind extrem de apropiată de părinții săi, care au ajutat-o în tot ceea ce a realizat până în prezent. De asemenea, tânăra actrița are o relație specială și cu fratele ei, Polat, pe care îl iubește enorm și care este și cel mai bun prieten. 

De curând, cei doi frați au fost surprinși împreună în cadrul unui eveniment monden în Istanbul.

Mai precis în cadrul Galei Pantene Altın Kelebek, unde frumoasă actrița Melis Sezen și-a făcut apariția alături de fratele ei, Polat. Deși inițial fanii acesteia au crezut că este noul ei iubit, în cele din urmă Melis a menționat faptul că este fratele și prietenul ei de suflet. 

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță Melis Sezen, la câteva luni de la încheierea filmărilor!