Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație în mediul online! Imaginea care a topit inimile fanilor săi! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 nov 2022, 14:46
video Foto(4)

Îndrăgita Melis Sezen, care a dat viață personajului Derin în serialul Infidelul, se numără printre cele mai apreciate actrițe din generația tânără.

Melis Sezen are doar 25 de ani și se află la început de drum în carieră, însă cu toate acestea actrița a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și să joace impecabil orice scenariu primit, până în prezent. Chiar dacă a început să lucreze pe platourile de filmare de doar șase ani, Melis Sezen a făcut față cu brio tuturor provocărilor de până acum și s-a bucurat de mari succese, reușind să devină din ce în ce mai cunoscută în Turcia și peste hotare.

Dincolo de rolurile negative jucate până în prezent, Melis este în viață reală o femeie foarte sensibilă, care se emoționează teribil atunci când vine vorba despre copii, deoarece își dorește enorm să devină mama.

Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație în mediul online! Imaginea care a topit inimile fanilor săi

Melis Sezen a venit pe lume în anul 1997, în Istanbul, unde a crescut și a studiat mai târziu.

Părinții săi i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc și au decis să o sprijine pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actrița. Astfel, la vârstă de 18 ani, după ce a absolvit liceul, Melis Sezen a fost admisă mai întâi în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen, iar apoi s-a înscris la Facultatea de Media și Arte Vizuale la Universitatea Koç din Istanbul, însă destinul avea să o aducă tot pe drumul către actorie.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de fratele ei! „Prietenul meu” Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen în compania celui mai important bărbat din viața ei! 

În anul 2016 Melis Sezen a absolvit studiile universitare și tot atunci a fost cooptată deja în primul ei proiect de televiziune, serialul Hayat Bazen Tatlıdır, care i-a adus succes și care i-a deschis calea către carieră strălucită de astăzi.

Talentul și carisma dovedite în primul ei rol i-au adus și alte proiecte importante, care de asemenea au însemnat mari reușite. În anul 2020, Melis Sezen s-a bucurat de cel mai mare succes de până cum, datorită rolului Derin, jucat în serialul Infidelul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Asya și Derin, în pericol de moarte! Aflați ce se va întâmpla cu cele două rivale, după ce Derin va provoca un accident teribil, în această seară, într-un nou episod palpitant din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

De curând, celebra actrița Melis Sezen a publicat pe contul ei de socializare o imagine care a făcut furori în rândul fanilor săi, deoarece frumoasă actrița a apărut într-o ipostază înduioșătoare.

Tânăra actrița se află în timpul unor filmări, iar într-o pauză a fost surprinsă în compania unui băiețel, pe care l-a îmbrățișat cu prietenie, semn că Melis iubește enorm copiii și își dorește să devină mămică pe viitor.