Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație pe covorul roșu, în cadrul unui renumit Festival de Film din Spania! „Mulțumesc pentru această noapte magică” Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mar 2023, 15:20
Foto(6)

Un nou succes uriaș pentru superba Derin din producția Infidelul, care a strălucit pe covorul roșu în cadrul Festivalului de Film de la Malaga! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță Melis Sezen, într-o ținută elegantă și cu o atitudine uluitoare! „Spania are întotdeauna un loc special în inima mea”.

Melis Sezen, actrița care a făcut furori cu rolul Derin în serialul Infidelul, a devenit din ce în ce mai apreciată de publicul din Turcia și din străinătate, după ce s-a bucurat de mare succes în ultimii ani, datorită rolurilor jucate magistral în producții de excepție. După ce la începutul anului tânăra actrița a participat în cadrul unui renumi Festival de Film desfășurat în Spania, de curând aceasta a fost din nou invitată în Peninsula Iberică, în cadrul unui alt Festival de Film, care a început pe 10 martie si care a avut loc in Malaga, unde vedete din

mai multe colțuri ale lumii au strălucit pe covorul roșu.

Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație pe covorul roșu, în cadrul unui renumit Festival de Film din Spania

Melis Sezen are doar 26 de ani, s-a născut în orașul Silivri, din Turcia și a primit o educație aleasă alături de fratele ei mai mic, din partea părinților lor, care i-au sprijinit mereu în toate alegerile lor pe plan personal și profesional.

Pentru că a visat încă din perioada copilăriei să devină o actriță celebră, după absolvirea liceului, ambițioasa Melis a decis să se înscrie la Facultatea de Media și Arte Vizuale, în cadrul Universității Koç din Istanbul, pe care a încheiat-o cu brio, reușind astfel să își îndeplinească marele vis.

Citește și: Cum arăta Derin din serialul Infidelul, la vârsta majoratului, înainte de a recurge la intervențiile estetice! Diferența e uluitoare! Iată cât de mult s-a schimbat Melis Sezen în ultimii opt ani!

Tânăra actriță și-a dorit să evolueze rapid și să fie apreciată astfel că a urmat și cursurile private de teatru din cadrul Centrului Artă Müjdat Gezen, unde a pus în practică noțiunile teoretice învățate deja în timpul facultății. Melis Sezen a debutat în anul 2006 pe platourile de filmare ale serialului Hayat Bazen Tatlıdır, care i-a deschis calea către carieră de succes de astăzi și treptată a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în proiecte importante.

În anul 2020, Melis a fost cooptată în distribuția producției Infidelul, în care a interpretat rolul Derin, care i-a adus poate cea mai mare reușită de până acum și mult râvnită celebritate.

De curând, frumoasa actriță le-a împărtășit fanilor săi câteva imagini uluitoare, de la cel mai recent eveniment de amploare la care a participat. Melis Sezen a fost surprinsă pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Malaga, unde a fost invitată de revista de prestigiu Vanity Fair si a făcut furori cu ținuta ei elegantă, care i-a pus în valoare silueta

perfectă. Aceasta s-a bucurat enorm de admirația și aprecierea fanilor săi spanioli care au profitat de ocazie pentru a o întâlni în realitate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Ce festival de film magnific este Festivalul de Film de la Malaga și este un privilegiu să faci parte din această noapte la invitația Turkish Airlines și Vanity Fair.

Spania are întotdeauna un loc special în inima mea pentru că știți că primul meu premiu din altă țară este din Spania și acum doar 2 luni am fost la Torvizcon. Am întâlnit mulți oameni cu inimi imense și avem multe în comun. Două țări mediteraneene. Vă mulțumim pentru această noapte magică Vanity Fair sunteți întotdeauna bineveniți în Turcia, un popor atât de frumos cu suflet frumos și Turkish Airlines pe care suntem atât de norocoși să avem tu!

Festivalul de Film de la Malaga mi s-a părut un tărâm magic din prima clipă. Dragă Turkish Airlines și îți mulțumesc foarte mult pentru invitația ta la Vanity Fair, este foarte special pentru mine să împărtășesc o astfel de noapte cu ține. Când am venit pentru prima dată în Spania acum 2 luni, am simțit că nu mă voi mai putea despărți niciodată. Că două țări mediteraneene, împărtășim atât de multe în comun, încât este o fericire de nedescris pentru mine să fiu primită aici cu atât de mare dragoste. Am întâlnit aici oameni cu suflete deosebite, mulțumesc pentru această noapte magică”, a scris Melis Sezen pe contul ei de Instagram.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen, în cea mai provocatoare ședință foto!