Derin din serialul Infidelul, apariție încântătoare pe covorul roșu! Iată ce premiu important a primit celebra actriță Melis Sezen, în cadrul unui renumit festival din Spania! „A fost o noapte magnifică”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2023, 15:48
serialul infidelul Foto(4)

Melis Sezen, premiata in Spania

Sursa: Instagram Melis Sezen

Actrița Melis Sezen, care a dat viață personajului Derin în serialul Infidelul, a strălucit pe covorul roșu, în cadrul unui renumit festival desfășurat în Spania! „A fost ca un vis”.

Deși are doar 26 de ani, împliniți recent, pe 2 ianuarie, superba Melis Sezen a reușit să cucerească publicul din Turcia încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei răpitoare. Însă datorită succesului răsunător pe care i l-a adus cel mai recent rol jucat în serialul Infidelul, tânăra actrița a început să devină cunoscută și în străinătate și chiar extrem de îndrăgită de publicul larg.

Derin din serialul Infidelul, apariție încântătoare pe covorul roșu! Iată ce premiu important a primit actrița Melis Sezen

Melis Sezen a venit pe lume în anul 1997, în orașul Silivri, Turcia, unde a crescut și a primit o educație aleasă alături de fratele ei. Părinții lor au avut mereu o situație financiară bună și au reușit să le ofere toate condițiile pentru a studiat în domeniile pe care și le-au dorit, Astfel, după încheierea liceului, Melis a început să studieze la Facultatea de Media și Arte Vizuale, în cadrul Universității Koç din Istanbul,

pe care a absolvit-o cu succes, devenind o actrița cu drepturi depline. În paralel cu studiile universitare, ambițioasă tânăra a urmat și cursurile private de actorie din cadrul Centrului Artă Müjdat Gezen, unde a pus în practică noțiunile teoretice.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, aniversare cu peripeții, chiar la începutul Noului An! Celebra actriță Melis Sezen și-a sărbătorit ziua de naștere pe 2 ianuarie și a fost copleșită de multe daruri și urări!

În anul 2006, Melis Sezen a debutat pe platourile de filmare ale serialului Hayat Bazen Tatlıdır, care i-a deschis calea către carieră strălucită de astăzi și apoi a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în alte proiecte de excepție, care de asemenea i-au adus succes. În anul 2020, Melis a fost cooptată în distribuția serialului Infidelul, în rolul Derin, care i-a adus poate cea mai mare reușită de până acum și a făcut-o cunoscută și în străinătate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, tânăra actrița a publicat pe contul ei de socializare, câteva imagini inedite din cadrul unui festival, Golden Vineyard, la care a participat și care s-a desfășurat în comună Torvizcon, situată în provincia Granada, în Spania.

Îndrăgită actrița a fost premiată în cadrul festivalului și a ținut să le transmită și fanilor săi momentele magice trăite.

„Ce premiu special este acesta! Premiile Golden Vineyard Spania! Mulțumesc mult Torvizcon! Aceasta a fost o noapte magnifică și toată lumea a fost atât de prietenoasă! Am știut deja cât de mult iubești serialul Infidelul și mi-am dorit mereu să vizitez Spania și în sfârșit am reușit și mă simt atât de norocoasă să te cunosc și să împărtășesc aceeași dragoste! A fost ca un vis! Mulțumesc mult! Te iubesc Spania!”,

a scris Melis Sezen pe Instagram.

Citește și: Derin din producția Infidelul, surprinsă în cele mai îndrăznețe ipostaze! „Iarnă caldă” Iată cum a fost fotografiată celebra actriță Melis Sezen pe plaja din Miami!

 


Episodul 31 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 8 august 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.