Derin din serialul Infidelul, apariție înfricoșătoare la petrecerea de Halloween! Iată cum s-a deghizat celebra actriță Melis Sezen și ce reacții a stârnit în rândul fanilor ei din mediul online!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 nov 2022, 15:56
Melis Sezen Foto(4)

Melis Sezen, o actriță apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Melis Sezen

Melis Sezen se numără printre cele mai apreciate și admirate actrițe din tânăra generație din Turcia! Iată cum s-a costumat de Halloween!

Melis Sezen a făcut furori cu rolul Derin jucat magistral în serialul Infidelul, în ciuda faptului că are doar 25 de ani și se numără printre cele mai tinere actrițe din distribuția fascinantei producții. Frumoasă și talentată actrița se află la început de drum în domeniul actoriei însă cu toate acestea a reușit să cucerească publicul din Turcia încă de la primele ei apariții pe micile ecrane. De curând, tânăra Melis Sezen și-a uluit fanii cu o apariție de senzație la o petrecere de Halloween, la cară a ales să poarte o costumație înfricoșătoare. 

Derin din serialul Infidelul, apariție înfricoșătoare la petrecerea de Halloween

Publicul din România a cunoscut-o recent pe Melis Sezen, în distribuția serialului Infidelul, în care a jucat impecabil rolul Derin, o tânără puternică și dornică să își apere familia.

Citeste si: Asya și Derin, mari rivale în serialul Infidelul, bune prietene în viața reală! Iată cum au fost surprinse actrițele Cansu Dere și Melis Sezen, dincolo de platourile de filmare! 

Melis Sezen a venit pe lume în anul 1997, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia ea și fratele ei mai mic au primit o educație aleasă și au avut un trăi îmbelșugat întotdeauna. Mai mult decât atât, părinții lor i-au sprijinit enorm și în realizările lor profesionale. Melis Sezen a decis să studieze după încheierea liceului, cursurile de teatru în cadrul Centrului Artă Müjdat Gezen, iar ulterior a fost admisă la Facultatea de Media și Arte Vizuale la Universitatea Koç din Istanbul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2006 a devenit o actrița cu drepturi depline și a fost cooptată să joace în serialul Hayat Bazen Tatlıdır, care i-a adus și primul succes în carieră.

Pentru că a demonstrat un talent uriaș încă de la primul rol jucat, Melis Sezen a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca și alte proiecte de succes. În anul 2020, această a fost selectată să joace în serialul Infidelul, în rolul Derin, care de asemenea a însemnat o mare reușită profesională a frumoasei actrițe. 

Dincolo de platourile de filmare, Melis Sezen este o tânără rebelă, nonconformistă și dornică de distracție.

De curând, superbă actrița a participat la o petrecere privată cu ocazia sărbătorii de Halloween și a ales să poarte o ținută înfricoșătoare de vampir. 

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație în mediul online! Iată ce pasiune nebănuită are celebra actriță Melis Sezen, pe lângă cea pentru actorie!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.