Derin din serialul Infidelul se pregătește pentru o revenire în forță pe micile ecrane! „Bun venit Deva!” Iată cine este celebrul actor care îi va fi partener superbei Melis Sezen, în noul proiect ce se anunță unul promițător!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2023, 17:43
Melis Sezen Foto(6)

Melis Sezen, o actriță desăvârșită

Sursa: Instagram Melis Sezen

El este noul partener de platou al frumoasei actrițe Melis Sezen în noul proiect ce se anunță unul promițător! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs Derin din serialul Infidelul, pentru noul rol pe care îl va juca!

Melis Sezen are doar 26 de ani însă a reușit să devină din ce în ce mai cunoscută și apreciată pentru talentul ei desăvârșit și pentru frumusețea ei răpitoare. Încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, superbă actrița a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu rolurile sale magistral interpretate, în producții de excepție. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentata actriță în 2022 în distribuția serialului Infidelul, în care a jucat rolul principal Derin, care i-a adus mare succes în carieră.

Derin din serialul Infidelul se pregătește pentru o revenire în forță pe micile ecrane

Melis Sezen s-a născut în 1997, în Istanbul, unde a crescut și a studiat peste ani. Părinții săi i-au oferit ei și fratelui ei o educație exemplară și i-a sprijinit necondiționat să își urmeze vocația pentru a studia în domeniile preferate. Încă din timpul liceului, ambițioasa tânără a început să studieze în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen, reușind astfel să capete informațiile de baza ale actoriei.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, aniversare cu peripeții, chiar la începutul Noului An! Celebra actriță Melis Sezen și-a sărbătorit ziua de naștere pe 2 ianuarie și a fost copleșită de multe daruri și urări!

După absolvirea liceului, Melis Sezen s-a înscris la Facultatea de Media și Arte Vizuale, secția Actorie, din cadrul Universității Koç din Istanbul, pe care a încheiat-o cu brio, în 2016.

În același an, tânăra actrița a debutat pe platourile de filmare ale serialului Hayat Bazen Tatlıdır, care a reprezentat și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Cel mai recent proiect în care a jucat și a încântat publicul din Turcia și de peste hotare a fost serialul Infidelul, în care a dat viață personajului Derin, care i-a adus mare succes în carieră și multe premii și distincții.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație pe covorul roșu, în cadrul unui renumit Festival de Film din Spania! „Mulțumesc pentru această noapte magică” Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen!

De curând, superba actriță a fost prezența la Festivalul de Film Malaga, aflat la ediția a 26-a, în calitate de invitată a revistei de prestigiu Vanity Fair, unde a defilat pe covorul roșu și a fost aplaudată furtunos de fanii săi, apoi a luat loc în loja oficială.

După încheierea filmărilor pentru serialul Infidelul, Melis Sezen a fost cooptată într-un alt proiect promițător, un serial ce se anunță unul de mare succes, ce va fi intitulat Gülcemal, o producție MF Yapım-Asena Bülbüloğlu, în care va juca tot rolul principal, Deva și unde îl

va avea că partener de platou pe celebrul și carismaticul actor Murat Ünalmış, cunoscut publicului din România pentru rolul din serialul Mă numesc Züleyha. Recent, frumoasa actrița Melis Sezen a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini în care apare pe platourile de filmare ale noului serial.