Derin din serialul Infidelul, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță Melis Sezen, la câteva luni de la încheierea filmărilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 sep 2022, 23:27
serialul infidelul Foto(6)

Melis Sezen, o actriță desăvârșită

Sursa: Captură KANAL D

Melis Sezen care a dat viață personajului Derin în serialul Infidelul, face parte din categoria celor mai talentate actrițe ale momentului în Turcia.

La doar 25 de ani, Melis Sezen se numără în prezent printre cele mai apreciate și titrate actrițe din tânăra generației în Turcia. În cei șase ani de experiență pe platourile de filmare, Melis Sezen a reușit să cucerească publicul cu talentul ei uluitor și cu o carismă aparte încă de la primele sale roluri jucate. Această a debutat la doar 19 ani când se află încă pe băncile Facultății de Media și Arte Vizuale din cadrul Universității Koç din Istanbul.

Derin din serialul Infidelul, transformare spectaculoasă de look

Melis Sezen a venit pe lume în anul 1997, în Istanbul, acolo unde a crescut și a studiat peste ani. Părinții săi au origini mixte, grecești din partea mamei sale și albaneze din partea tatălui ei și i-au oferit fiicei lor o educație aleasă. La vârstă majoratului aceștia au îndrumat-o să urmeze cursurile de teatru în cadrul Centrul de Artă Müjdat Gezen, pentru a-și însuși noțiunile de baza ale actoriei și un an mai târziu, Melis a fost admisă și în cadrul Facultății de Media

și Arte Vizuale la Universitatea Koç din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes.

Citeste si: Ce se întâmplă cu serialul turcesc Infidelul de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare! Iată când va putea fi urmărit începând din această săptămână!

În anul 2016, Melis Sezen a fost cooptată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, Hayat Bazen Tatlıdır, care i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi.

Au urmat alte câteva roluri cărora de asemenea le-a făcut față cu brio. În anul 2020 a acceptat să joace în serialul Infidelul, rolul Derin, care a reprezentat un mare succes al carierei sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, Melis Sezen este o tânără la fel de ambițioasă, însă discretă atunci când vine vorba despre viață ei sentimentală. Tânăra actrița are o legătură specială cu fanii săi, cărora le împărtășește imagini inedite în care apare în diverse ipostaze. De curând, celebra actrița a publicat două imagini uluitoare în care apare cu un look total schimbat. Aceasta și-a schimbat culoarea părului și este din ce în ce mai frumoasă.

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație în mediul online! Iată ce pasiune nebănuită are celebra actriță Melis Sezen, pe lângă cea pentru actorie!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.