Derya, suspicioasă în privința lui Ceylin! În această seară, de la ora 23:00, în serialul “Secrete de familie”

Autor: Diana Tilă
video Foto(9)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”.

În această seară, de la ora 23:00, în serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D, procuroarea Derya este decisă să nu o scape din ochi pe Ceylin, în ceea ce privește cazul Arda.

Citește și: Îlgaz din serialul Secrete de familie, cel mai fericit tătic! Iată cum a fost surprins de curând celebrul actor Kaan Urgancıoğlu alături de micuțul Ardıç

Derya, suspicioasă în privința lui Ceylin!

Derya are bănuiala că avocata Ceylin forțează “limitele” legii în cazul lui Arda, bărbatul care a reclamat faptul că familia i-a fost răpită. Ceylin însă, nu acceptă insinuările Deryei, și o asigură pe aceasta că se înșeală în ceea ce o privește.

Pe de altă parte, procuroarea Derya se confruntă cu dificultăți în elucidarea cazului dispariției familiei lui Arda și nu înțelege, în urma investigațiilor, cum s-au făcut “nevăzute” soția și fiica acestuia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cadrul unui eveniment la care participă, Ceylin are marea surpriză de a-l întâlni pe Cetin, cel care s-a dat drept medic consacrat ca să o cucerească pe sora avocatei.

Ceylin are un șoc atunci când află un adevăr de la Cetin, care vizează familia sa.

Citește și: Cine sunt actorii din „Secrete de familie”. ”Yargi” este serialul momentului în Turcia

Ce secret află Ceylin, care îl vizează pe cumnatul său, Osman, dar și pe sora sa, Aylin, puteți află astăzi, de la ora 23:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.