Descinderi in forta in Bucuresti. Procurorii DIICOT au anihilat o retea de proxeneti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:17

Mai multi suspecti de proxenetism au fost perchezitionati in Bucuresti, dar si in alte judete din tara. Procurorii de la crima organizata cauta o grupare care a racolat zeci de minore si le-a obligat sa se prostitueze in tara si in strainatate.

Procurorii DIICOT efectueaza 26 de perchezitii in Bucuresti si in alte 7 judete din tara.

Imaginile reprezinta doar una din cele aproape 30 de perchezitii desfasurate de catre politisti si procurori in aceasta dimineata.

Politistii cauta mai multi proxeneti care ar fi rapit zeci de tinere, printre care si minore. Anchetatorii spun ca prin amenintari si violenta, proxenetii le obligau pe fete sa se prostitueze in Italia, dar si din Romania.


La Timisoara au fost alte descinderi. Dar se presupune ca ar fi vorba despre aceeasi grupare. Mascatii au descins, aseara, intr-un club de noapte. Reteaua functiona inca din 2009, atunci cand mai multi membri ai gruparii au inceput sa racoleze minore.

Fetele erau plasate in Austria si Elvetia si erau obligate sa intretina relatii sexuale. Profitul proxenetilor era urias: seful gruparii castiga chiar si 70 de mii de euro pe an pentru prestatia unei singure prostituate.


Suspectii sunt acuzati de trafic de persoane, trafic de minore si proxenetism, dar si de constituire de grup infractional. Ei vor sta ani grei dupa gratii.