Descopera cele mai bune mancaruri vanatoresti bucovinene, preferate de turistii care poposesc pe meleagurile binecuvantate

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Toamna aduce belsug pe mesele bucovinenilor. Este anotimpul in care oamenii gospodari sunt cei mai fericiti!

Daca iei parte la unul dintre ospetele lor se cheama ca esti rasfatat. Am furat si noi cateva retete numai bune de povestit acum, la Tara-n Bucate.

Va poftim sa descoperiti reteta unui ceaun vanatoresc cum rar iti este dat sa intalnesti. Specifica zonei Poiana Caprioarei, tocana de mistret cu fructe de padure este un deliciu culinar moldovenesc pentru care este nevoie de urmatoarele ingrediente: pulpa de mistret, untura, ceapa, zmeura, afine, sare, piper, dafin, vin rosu.

La toate acestea se adauga o mancare de galbiori, care se prepara din urmatoarele ingrediente: doua maini zdravene de galbiori, ulei de masline, ceapa verde, smantana, sare si piper. Totul se completeaza cu o zacusca de toamana pregatita cu vinete, ardei Kapia, ulei de masline, ceapa, sare, dafin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

##VIDEO165088##

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.