// DESCOPERĂ // cele mai frumoase mesaje de Sfinții Petru și Pavel 2021. Urări și felicitări originale pentru cei dragi

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 iul 2022, 15:40
mesaje de sf petru si pavel Foto(4)
Mesaje pe care poți să le trimiți de Sfinții Petru și Pavel
Sursa: Unsplash

Dacă ai printre apropiați persoane care își serbează onomastica de Sfinții Petru și Pavel, atunci trebuie să le trimiți cele mai frumoase mesaje. Iată ce urări le poți face.

Dacă ești în căutarea celor mai frumoase mesaje de Sfinții Petru și Pavel, atunci trebuie să știi că este foarte important ca, în primul rând, urarea pe care o faci să vină din suflet. Este o zi specială pentru foarte mulți români, având în vedere că nu sunt deloc puțini cei care poartă numele de Petru, Pavel sau derivate ale celor două. Ce mesaje și urări le poți face celor dragi în această zi de sărbătoare?

Mesaje, urări și felicitări de Sfinții Petru și Pavel

Fiind două nume destul de răspândite pe teritoriul României, cu siguranță și tu ai în familie sau printre apropiați măcar o persoană care să își sărbătorească ziua de nume pe data de 29 iunie 2021. În această zi de sărbătoare, toți cei care poartă numele de Petre, Petruța, Petrișor, Petruț, Petra, Petriana, Petronela, Pavel, Pavelin, Paul, Paula, Paulina, Paulică, Pavelina, dar și alte derivate ale acestora își serbează onomastica, astfel că trebuie felicitați așa cum se cuvine.

Cu siguranță îți dorești să le faci celor dragi o urare specială, iar dacă nu ai inspirația necesară, atunci venim în ajutorul tău. Am făcut o selecție a celor mai frumoase mesaje, urări și felicitări pe care le poți trimite de Sfinții Petru și Pavel. Iată câteva gânduri frumoase pe care să le trimiți apropiaților care poartă numele Sfinților Petru și Pavel.

„Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Pavel/Petru al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La mulţi Ani!”

„La mulţi ani şi fie ca Sfânţii Petru şi Pavel să te călăuzească mereu!”

„Porți un nume sfânt, iar acesta este un alt lucru care te face special/ă.

Să ai parte de o zi minunată, cu multe bucurii! La mulți ani!”

„Îți trimit un gând bun într-o zi de mare sărbătoare. La mulți ani frumoși, sănătoși și voioși!”

„Este o zi specială pentru tine, așa că trebuie să te bucuri de ea la maximum. Numele sfântului pe care îl porți cu mândrie să te ocrotească mereu și să îți aducă noroc.

La mulți ani!”

„La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!”

„De Sfinții Petru si Pavel îți trimit cele mai calde urări de sănătate, fericire si noroc. La mulți ani!”

„Îți urez doar un simplu „La mulți ani!” și îți doresc ca toata viața ta să ai doar motive de bucurie!”

„Numele sfânt pe care l-ai primit la botez să te apere de rele și să îți aducă doar noroc și fericire. La mulți ani!”

„La mulți ani frumoși și sănătoși! Să trăiești cu numele și să te bucuri de tot ceea ce te înconjoară!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă și îți urez un sincer La Mulți Ani!”

„Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă și de oameni care să te facă mereu să zâmbești. La Mulți Ani! ”

Citeste si: AFLĂ: Cui spunem „La mulți ani!” de Sfinții Petru și Pavel? Uite ce nume se sărbătoresc pe 29 iunie

Sfinții Petru și Pavel 2021, mesaje amuzante

Dacă persoana care își sărbătorește onomastica pe 29 iunie 2021, de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, îți este apropiată și vrei să îi trimiți un mesaj amuzant, noi avem câteva variante interesante pentru tine. Iată câteva urări din care să alegi.

„Fie vreme bună, fie vreme rea, te cinstim pentru că meriți, e ziua ta! La mulți ani!”

„Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă. E momentul potrivit să faci cinste! La mulți ani!”

„De ziua ta nume, îți doresc aproape ce îmi doresc și mie. Spun aproape pentru că...ceva trebuie să mai rămână și pentru mine. La mulți ani! Să te bucuri de această zi și să ai parte de tot ce e mai bun!”

„Căţeluş cu părul creţ, să ai Jeep-ul în coteţ şi o vilă cu piscină, o vedetă ca vecină, o lopată pentru bani, sănătate, la mulţi ani!”

Felicitări de Sfinții Petru și Pavel 2021

Vrei să trimiți o felicitare de Sfinții Petru și Pavel? Atunci alege una cu un mesaj special și care să îi impresioneze pe cei dragi. 

 

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce se face de Sfinții Petru și Pavel? Tradiții pe care trebuie să le respecți în această zi

 

Taguri: