Descoperă cele mai importante elemente despre tabla fălțuită

Author: Oana Iosif

Întrucât pe piață există o gamă foarte largă de produse din care poți alege atunci când decizi să-ți schimbi învelitoarea de pe casă, este important să te documentezi pentru a ști care este cea mai bună variantă.

De exemplu, tabla faltuita este extrem de populară în rândul constructorilor în prezent, datorită tuturor avantajelor pe care le oferă utilizatorilor. Este vorba despre un produs rezistent, care asigură oricărui imobil un plus de confort pe termen lung!

Tabla fălțuită – ce este?

Cunoscută și sub denumirea de tablă plană moale, tabla fălțuită reprezintă un material maleabil, fiind indicată cu precădere pentru învelirea locuințelor deosebite și moderne. Dacă îți dorești un acoperiș cu o pantă de minimum 4 grade, înseamnă că ai găsit produsul ideal. Mai mult, este bine să știi despre tabla fălțuită că poate fi folosită inclusiv pentru placarea pereților, dar și pentru crearea unor elemente decorative, fiind rezistentă, dar și extrem de plăcută din punct de vedere estetic.

Montajul, ușor de realizat chiar și pe pante mici

Datorită faptului că este foarte ușoară din punct de vedere al greutății, tabla este simplu de manevrat de către cei ce o montează, mai ales dacă se respectă indicațiile producătorului. Cu ajutorul acestui produs, vei avea parte de un nivel sporit de impermeabilitate la nivelul acoperișului, mai ales că în timpul montajului nu se folosesc nici șuruburi, nici garnituri din plastic sau cauciuc, elemente care de obicei devin vulnerabile din cauza condițiilor meteo sau care se uzează în mod natural.

Îmbinarea foilor de tablă fălțuită se poate face începând de o pantă de cel puțîn 4 grade, cu ajutorul unor cleme, fără ca tabla să fie perforată, așa cum se întâmplă în cazul altor produse.

Un aspect deosebit pentru orice locuință

Un alt motiv pentru care merită să investeșți în tabla fălțuită este acela că vei obține un aspect plăcut pentru locuința ta, indiferent de arhitectura acesteia. Poți utiliza acest produs atât pentru o casă modernă, cât și pentru o casă deja construită, pentru care ai nevoie să schimbi învelitoarea. În același timp, este bine să iei în considerare faptul că tabla fălțuită se mulează perfect pe diferite tipuri de suprafețe, ceea ce înseamnă că indiferent de cât de mult s-a ,,jucat” arhitectul la un plan, tabla se va plia perfect pe imaginea de ansamblu!

Durabilitate și rezistență

Tabla modernă, fălțuită este recunoscută inclusiv pentru durabilitatea pe care ți-o oferă. Mai exact, aceasta rezistă foarte bine la condiții meteo extreme: vânt, ploi și ninsori. Datorită compoziției materiei prime, tabla este capabilă să suporte și șocuri termice foarte puternice, ceea ce înseamnă că vei putea sta liniștit indiferent de ce se întâmplă.

Simplu de întreținut

În general, acoperișurile realizate din tablă fălțuită rezistă chiar și până la 20 de ani, dacă le întreții în mod corespunzător. Acestea nu-și pierd nici culoarea și nici caracteristicile și rămân neschimbate. Asta înseamnă că vei reduce costurile aferente întreținerii acoperișului și nici nu va trebui să faci reparații dese, așa cum se întâmplă în cazul altor produse.

Acopero îți propune o gamă foarte variată de învelitori din care poți alege. Tabla fălțuită la preț accesibil rămâne, însă, una dintre cele mai bune soluții spre care te poți îndrepta, tocmai datorită avantajelor de care vei avea parte în timp. Rezistență, durabilitate, un aspect plăcut din punct de vedere vizual: iată principalele beneficii pe care este bine să le pui în balanță, înainte de a lua o decizie! Ulterior, îți vei putea comanda produsul dorit direct de pe Internet!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0749.266.014

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.