Descoperă: Detalii inedite din viata celebrei Dilara Yeşilyaprak, Zeynep din serialul "HERCAI"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2022, 07:50
Zeynep Hercai Foto(4)
Zeynep din serialul Hercai i-a adus un mare succes tinerei actrite Dilara Yeșilyaprak.
Sursa: Instagram

Frumoasa Dilara Yeşilyaprak, Zeynep din "HERCAI", a cucerit publicul inca de la prima sa aparitie in lumina reflectoarelor si are deja un succes rasunator!

Zeynep din serialul Hercai este interpretată de Dilara Yeşilyaprak, o actriță în vârstă de 26 de ani. Deși este foarte tânără, actrița a cunoscut rapid gustul succesului in lumea cinematografiei, unde s-a afirmat datorita talentului desavarsit si a frumusetii sale angelice.

Cine este ZEYNEP din serialul HERCAI? 

Dilara Yeşilyaprak, Zeynep din serialul Hercai, s-a nascut in anul 1995, in Istanbul, intr-o familie instarita.

Parintii sai si fratele sau mai mare i-au descoperit inca din copilarie talentul actoricesc si marea pasiune pentru teatru. Astfel ca peste ani, tanara Dilara a fost indrumata sa studieze in domeniul actoriei, dupa absolvirea liceului.

Aceasta a studiat Facultatea de Teatru si Film in cadrul Universitatii Maltepe, din Istanbul, unde s-a specializat atat pe partea de actorie, cat si de regie.

La scurt timp dupa absolvirea facultatii Dilara a avut sansa de a primi o prima propunere e a juca intr-un serial turcesc, pe care a acceptat-o fara sa stea pe ganduri, luand-o drept cea mai mare provocare a vietii sale. Astfel in anul 2019, aceasta a fost cooptata sa joace in serialul" Benim Adım Melek", in care a avut un rol secundar insa i-a adus un prim mare succes si totodata un mare pas catre o cariera fulminanta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La doar un an de la debutul sau pe platourile de filmare, Dilara Yeșilyaprak a primit inca o oferta de nerefuzat si anume de a face parte din distributia serialului de mare succes, Hercai, in care a avut ocazia de a juca

alaturi de actori mari ai generatiei de aur ai Turciei. Aici Dilara a interpretat rolul unei tinere aparent sfioasa, care se va apropia pas cu pas de simpaticul Firat.

Dincolo de cariera sa promitatoare, frumoasa Dilara Yeșilyaprak are o viata privata extrem de discreta. Aceasta evita sa ofere presei detalii din viata sa privata. In general adora sa isi petreaca timpul liber in compania parintilor si a fratelui sau, pe care ii adora si care reprezinta centrul universului ei.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.