Descopera-l pe Suleyman Magnificul asa cum nu l-ai mai vazut niciodata: IN COLANTI!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:51

Halit Ergenc, interpretul personajului principal din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domeniu iubirii”, cu plete si in colanti luciosi!

Daca telespectatorii il stiu pe actorul Halit Ergenc ca un tip pedant care isi alege cu grija tinutele atunci cand se afiseaza in public, ei bine, aflati ca la inceputul carierei, Halit Ergenc era un artist boem care nu dadea o importanta atat de mare hainelor pe care le imbraca. Se intampla la inceputul anilor 1990, cand dupa absolvirea facultatii, actorul s-a angajat ca dansator intr-o trupa. Inalt, bine facut, fara barba sau mustata, Halit Ergenc tot reusea sa iasa in evidenta, iar admiratoarele nu ii lipseau nici atunci.


Costumele pe care actorul le imbraca in acea perioada nu erau cele mai inspirate, insa ceea ce conta era faptul ca artistul se dedica in intregime dansului si spectacolelor pe care le pregatea impreuna cu trupa sa. Astfel, Halit Ergenc nu se sfia sa apara in public in colanti luciosi, de culori indraznete si bustiera asortata.

In facultate, am studiat muzica si dansul, iar dupa absolvire mi-am castigat painea ca dansator.
Imi luam munca in serios si eram complet dedicat trupei din care faceam parte
”, a dezvaluit actorul care a adaugat ca pastreaza amintiri frumoase de pe vremea cand era balerin.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard01-0b46a054e35950881dc69ad972302613.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-0400a871a3ea342c332dba056e2a47f1.jpg
Sursa: ziarul National.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.