Descopera metoda ciudata de crestere a parului!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 26 sep 2020, 09:00

Datorită unei greşeli banale a producătorului, s-a descoperit metoda pentru creşterea naturală a părului.

În cadrul unei campanii de promovare a unor produse cosmetice noi, 1.230 de  români şi românce au testat noii plasturi pentru acnee. Conform instrucţiunilor, plasturii se aplicau pe tâmple şi frunte, lângă păr. După 1 lună de utilizare, nicio persoană nu a scăpat de coşuri, dar s-a constatat că multe dintre ele... şi-au îndesit şi întărit semnificativ părul.


Păr bogat dintr-o întâmplare fericita

Explicaţia?  Întâmplarea a facut ca flaconul, marcat cu o scurtă descriere a utilizării, a indus în eroare persoanele participante la test. 

Astfel că, peste o mie de femei şi bărbaţi au aplicat în fiecare seară tratamentul pentru creşterea părului. După cum s-a dovedit- efectele au fost uimitoare.

"Prin această greşeală stupidă am făcut un progres real. După o lună, am primit 116 scrisori de la participanţii testului. Citeam:" mi-am recăpătat frumosul păr" şi" a început să-mi crească părul într-un ritm uimitor.

" Aceste declaraţii se repetau aproape în fiecare scrisoare. Am rămas şocaţi."

Persoanele pentru testarea plasturilor au fost selectate aleatoriu. Din scrisori am aflat că unii dintre ei au avut probleme cu părul rar şi căderea acestuia, alţii îşi doreau să accelereze creşterea părului şi să-l îndesească. Restul se luptau cu alopecia sau doreau să-şi întărească părul şi să-i redea aspectul sănătos.

Toţi întrebau de unde pot cumpără aceşti plasturi

Oamenii ne implorau să le vindem plasturi. Plăteau oricât, dar... noi nu aveam produsul! În plus, trebuia să confirmăm efectul lor asupra creşterii părului, deoarece credeam că este o întâmplare. După un an plasturii au ieşit pe piaţă, ca tratament pentru stimularea creşterii părului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Secretul

plasturilor este tehnologia transdermic ă

Plasturii au fost ineficienţi împotriva acneei, dar s-au dovedit a fi un progres în îndesirea părului. Secretul lor este tehnologia transdermică: datorită complexului de ingrediente active inclus în plasturi, acestea ajunge direct în foliculii de păr. Rezultatul- un păr puternic şi gros.

Atât femeile cât şi bărbaţii cumpără plasturii noştri în cantităţi atât de mari, încât în prezent sunt disponibili numai pe Internet.

Aşadar, vrei să ai părul mai gros? Vrei să ai un păr des şi bogat?  Vrei să nu mai pierzi atât de multe fire de par zilnic şi să-ţi stimulezi cresterea părul în mod natural? Începi să ai o usoară alopecie şi vrei să o opreşti din timp?  Ai nevoie de 1 singur produs pentru toate aceste probleme.

Încearcă-l şi tu şi convinge-te de rezultate. Comandă produsul în urmatoarele 24 de ore şi observă rezultatele după primele zile de utilizare.

Produsul este la preţ promoţional în limita stocului disponibil.  Comandă acum!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.