Descoperă tot ce trebuie să știi când dai o petrecere la tine acasă

Author: Oana Picerea

Fie că locuiești la casă, la bloc, la mare, în centrul orașului sau în vârf de munte, există anumite lucruri de care trebuie să ții cont atunci când decizi să dai o petrecere. Petrecerea este un moment de care trebuie să te bucuri, nu ar trebui să fie ceva stresant sau care să îți aducă bătăi de cap. Organizarea oricărui tip de eveniment vine cu griji, presiune și pagini întregi de liste, însă, dacă știi cum să te organizezi din timp și să îți ușurezi munca, totul va ieși floare la ureche.

Află în continuare tot ce trebuie să știi atunci când îți inviți prietenii și petreceți împreună acasă la tine :

1. Organizează cât mai eficient și practic pentru tine

După cum ai citit și mai sus, organizarea este cel mai important element pe care trebuie să îl iei în vedere, să nu îți îngreunezi treaba și să complici lucrurile. Este indicat să încerci să acționezi cât mai practic și întreaga organizare a petrecerii să nu îți ocupe prea mult timp. În primul rând, trebuie să te asiguri că locuința ta este pregătită, curată și că ai lucrurile esențiale într-o casă. În al doilea rând, dacă nu vrei ca ziua de după sau ca noaptea după petrecere să-ți dea bătăi de cap, poți cumpăra farfurii, pahare și tacâmuri de unică folosință, de preferat eco, pentru a nu sta ore întregi la spălat de vase. Știi și tu că o petrecere acasă presupune mult deranj și destul de multă muncă. 

2. Muzica este elementul esențial pentru orice tip de petrecere

Înainte ca invitații tăi să ajungă și petrecerea să înceapă, trebuie să te asiguri în privința anumitor aspecte ce țin de muzică. În primul rând, să ai unul sau mai multe playlisturi pregătite, care să includă toate genurile de muzică ascultate și preferate de către prietenii tăi, pentru ca nimeni să nu se simtă neglijat și ca toată lumea să se distreze și să se simtă excepțional! O petrecere reușită organizată de tine este o mare satisfacție. Cel mai important aspect este ca prietenii tăi să se simtă bine, astfel, pe lângă playlist-uri, este recomandat să ai un sistem de muzică de calitate. În acest sens, poți căuta și achizi un soundbar Sony pe altex.ro, iar petrecerea ta va fi extrem de reușită!

3. Asigură-te că nu deranjezi vecinii

În cazul în care petrecerea ta nu va fi pe vârf de munte sau departe de civilizație, acest aspect este extrem de important. Mai ales dacă stai la bloc, sau chiar și la casă și ai vecini, trebuie să acorzi o mare atenție în a nu deranja pe nimeni. Atât din respect, cât și din punct de vedere legal, există un anumit program de liniște pe care ești obligat să îl respecți.

Prin urmare, dacă ții cont de aceste sfaturi, le iei în considerare și le aplici, ar trebui ca petrecerea ta să aibă succes, să fie extrem de reușită, o petrecere la care toată lumea se simte bine, se distrează, dansează, cântă și nu este nimeni deranjat.

Sursă foto : Pexels.com

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.