Descoperire cutremurătoare la granița dintre România și Ucraina. Oamenii legii au găsit cadavrul unui bărbat în râul Tisa

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 31 dec 2022, 12:10

Descoperire cutremurătoare la granița dintre România și Ucraina. Oamenii legii au găsit cadavrul unui bărbat în râul Tisa

Sursa: PixaBay

Descoperire șocantă la frontiera României cu Ucraina. Autoritățile au găsit cadavrul unui bărbat în râul Tisa.

Autoritățile au rămas înmărmurite când au văzut seara trecută un cadavru plutind pe râul Tisa. Trupul unui bărbat a fost găsit fără viață la doar 15 metri de malul românesc, potrivit unui comunicat al poliției, relatează știrilekanald.ro

Trupul unui bărbat a fost găsit fără viață în apropiere de România

Potrivit autorităților, bărbatul nu avea asupra lui niciun act de identitate. Trupul lui a fost transportat la morga Spitalului Municipal din Sighetu Marmației pentru a se face necropsia și a se stabili ce s-a întâmplat.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a se stabili cine este bărbatul și cu a sfârșit mort în albia râului.

”Azi, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, au descoperit corpul unui bărbat, fără semne vitale, în albia râului Tisa, la aproximativ 15 m de malul românesc, pe direcţia localităţii Bocicoiu Mare",  potrivit comunicatului Poliției.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Volodimir Zelenski a transmis un mesaj tranșant pentru Rusia: „Nu renunţăm la nimic, vom lupta pentru fiecare metru din pământul nostru”

De mai bine de o lună de zile, de când Rusia a declanșat invazia în Ucraina, tot mai mulți bărbați se prezintă la granița cu țara noastră pentru a cere azil. Este bine cunoscut faptul că bărbații nu au voie să părăsească Ucraina, fiind nevoiți să rămână în țară și să lupte, în cazul în care acțiunile armatei ruse devin tot mai puternice. Femeile și copiii sunt cei care au reușit să fugă din calea războiului și s-au refugiat în țările vecine.

Cei mai mulți refugiați au căutat azil în România, unde au și rămas până când lucrurile se vor stabiliza în țara lor. În cele patru săptămâni, de când războiul a început în țara vecină, țările europene și SUA și-au arătat susținerea față de Ucraina în aceste momente cumplite. 

Forțele ruse continuă să bombardeze tot cel le iese în cale. Oamenii rămași în Ucraina trăiesc cu teamă în fiecare secundă și se gândesc la tot ce este mai rău.

Citeste si: E oficial! Vestea pe care o aştepta toată lumea: „Rusia va reduce drastic activitatea militară în Ucraina”