Descoperire halucinantă în Vaslui, după ce suspecții crimei din Pungești au mărturisit că au ucis 2 oameni. Noi rămășițe umane au fost găsite vineri dimineață

Autor: Laura Macovei

Ce au găsit anchetatorii scoate la iveală scenarii halucinante

Sursa: observator

Poliţiştii vasluieni investighează intens informaţii conform cărora cuplul suspectat de două crime ar putea fi responsabil şi pentru o a treia victimă.

În prezent, căutările sunt în plină desfăşurare în zona localităţii Pungeşti, mai ales că în această dimineaţă au fost descoperite noi rămăşiţe umane. Deocamdată, nu este clar dacă acestea aparţin celei de-a doua victime sau dacă indică o a treia crimă.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care bărbatul din Vaslui ar fi fost omorât și băgat în valiză: „L-am băgat în troller pentru că...”

Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze și continuă investigațiile 

Astăzi, anchetatorii s-au întors la locul crimei, într-o pădure situată la câţiva kilometri de Pungeşti. Echipele de poliţişti şi criminalişti, sprijinite de jandarmi şi pompieri, au periat minuţios zona unde au fost găsite anterior rămăşiţe umane şi obiecte vestimentare.

În cursul zilei, au fost descoperite noi fragmente osoase, însă nu este clar încă cui aparţin acestea.

Probele ridicate vor fi analizate în laborator pentru a stabili identitatea victimei sau victimelor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Ancheta a început acum patru zile, când un localnic a găsit sub un pod un geamantan care conţinea un cadavru. Victima, un bărbat de 36 de ani, ar fi fost ucis în urma unui conflict amoros. Suspectul principal, prins în flagrant cu iubita sa şi victima, a mărturisit că şi-a pierdut cumpătul, l-a ucis pe bărbat şi a încercat să scape de cadavru ascunzându-l în geamantan

Citește și: Suspecții crimei din Vaslui au fost prinși la Brașov! Bărbatul de 32 de ani și concubina sa sunt acuzați că l-au omorât pe bărbatul de 36 de ani și i-au îndesat trupul într-o valiză

Potrivit Observator, partenera suspectului a făcut o mărturisire şocantă: cu un an în urmă, cei doi ar fi ucis o altă femeie, dispărută de atunci.

Această mărturie ridică suspiciuni privind existenţa unei a treia victime şi deschide noi piste în anchetă.

 

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul