Descoperire halucinantă într-o parcare! Cadavrul unei femei a fost găsit într-un geamantan aflat într-o remorcă. Autoritățile au identificat și o altă femeie, dar prezenta semne vitale

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 11 iun 2024, 12:11

Descoperire halucinantă într-o parcare! Cadavrul unei femei a fost găsit într-un geamantan aflat într-o remorcă. Autoritățile au identificat și o altă femeie, dar care prezenta semne vitale

Sursa: pexels.com

Cadavrul unei femei a fost descoperit marți dimineață într-un geamantan aflat într-o remorcă din parcarea unui bloc de locuințe noi.

Descoperirea tragică a alertat imediat poliția și a adus locatarii în stare de șoc.

Cine a descoperit cadavrul femeii din remorcă

Cadavrul femeii a fost găsit de către un trecător care a observat geamantanul suspect. Acesta a alertat imediat poliția, care a sosit rapid la fața locului. Zona a fost izolată de polițiști, iar la locul incidentului au ajuns mai multe echipaje ale oamenilor legii, criminaliști și un procuror.

Echipele de criminaliști și polițiști desfășoară investigații ample pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs această crimă.

Citește și: Cine sunt cei doi tineri de 24 și 29 de ani stropiți cu acid de baterie într-o mașină, în Călărași. Gabriel se află în stare critică

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Locatarii din cartier sunt interogați pentru a obține informații relevante, iar imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă sunt analizate cu atenție, deși din păcate, puține dintre ele au vizibilitate până în parcare.

O altă femeie a fost găsită în același loc, dar în viață

În același loc, anchetatorii au găsit o altă femeie care prezenta multiple leziuni, dar era încă în viață.

Aceasta a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale și va fi examinată de un medic legist pentru a se stabili natura și gravitatea rănilor suferite.

Citește și: Crimă șocantă într-o familie din Bistrița-Năsăud! Un tată și-a ucis, fără milă, fiul: „Pe fondul consumului de alcool”

Anchetatorii iau în calcul ipoteza că cele două femei ar fi putut fi victime ale unei rețele de proxenetism.

Detaliile sunt încă neclare, iar ancheta este în plină desfășurare pentru a aduce lumină asupra acestui caz cutremurător.

Potrivit Digi24, până în prezent, marți dimineață la ora 10.00, informațiile referitoare la o posibilă crimă sunt limitate. Ancheta continuă.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?