Descoperire INCREDIBILA. A taiat burta unui sarpe GIGANTIC si a ramas cu GURA CASCATA cand a vazut ce e INAUNTRU

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:23

Un barbat a sectionat cu un cutin abdomenul unui sarpe gigantic, mort, pentru ca i s-a parut ca stomacul era anormal de mare.

 

Pe Internet a aparut un videoclip in care un barbat eviscereaza un sarpe urias, ca sa descopere ca in interior se afla un alt sarpe, de dimensiuni foarte mari.
In clipul de 7 minute, barbatul scoate cel de-al doilea sarpe din stomacul primului si le intinde pe amandoua pe sol, paralele.
In imagini se vede ca vanatorul si prada aveau aproximativ aceleasi dimensiuni!

Pe Internet a aparut un videoclip in care un barbat eviscereaza un sarpe urias, ca sa descopere ca in interior se afla un alt sarpe, de dimensiuni

foarte mari.

In clipul de 7 minute, barbatul scoate cel de-al doilea sarpe din stomacul primului si le intinde pe amandoua pe sol, paralele. In imagini se vede ca vanatorul si prada aveau aproximativ aceleasi dimensiuni!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi video

aici.

 

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.