Descoperire inedita: o lingurita din acest condiment te ajuta sa slabesti garantat 13 kilograme intr-o luna, fara sa te ingrasi la loc!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 aug 2021, 14:05

Cercetatorii au descoperit ca o lingurita din acest condiment poate sa ajute persoanele care au cateva kilograme in plus sa slabeasca fara sa puna la loc kilogramele date jos!

Potrivit noilor cercetari, pulberea de chimion stimuleaza pierderea in greutate prin doua cai. Condimentul reduce tesutul adipos si scade nivelul de grasime din sange. Se pare ca o lingurita de chimion pe zi ajuta la pierderea a 13 kilograme in 3 luni.

Condimentul este bogat in fitosteroli, substante chimice din plante care inhiba absortia colesterolului in corp.

Astfel, daca vrei sa urmezi aceasta dieta tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o lingurita de pulbere de chimion intr-un pahar de iaut si sa il consumi.

De asemenea, chimionul se mai poate adauga si la alte mancaruri precum cartofi, dovleac, morcovi sau conopida. Se poate amesteca cu alte condimente macinate (usturoi, chili, paprika sau boia) pentru a obtine un mix pentru alte preparate. Cteste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: