Descoperire inspaimantatoare intr-o localitate vranceana! O femeie si cele doua fetite ale ei au fost gasite moarte intr-o padure

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 21:46

Politistii nu stiu ce sa creada. Desi moartea femeilor e suspecta, niciun indiciu nu-i pune pe urmele unui criminal.

Ca-ntr-un film de groaza arata locul mortii, descoperit dupa ore de cautari de politisti si jandarmi. O mama si fiicele ei de 3 si 15 ani au fost gasite fara suflare, in inima padurii.

Trupurile neinsufletite erau unul langa altul: criminalistii au descoperit ca fata cea mare a femeii si-a tinut sora in brate pana in ultimele clipe de viata. Nu este singurul detaliu care ingrozeste: cele patru ar fi ratacit drumul spre casa, in timp ce se-ntorceau, prin padure, de la un parastas.

Ce s-a intamplat mai departe, deocamdata e un mister!


Mama si fiicele au fost gasite la doi kilometri departare de unde-au plecat. Daca initial s-a zvonit ca sora disparuta le-ar fi atacat si ucis pe cele trei, cei care au vazut trupurile neinsufletite spun ca niciunul nu parea sa aiba rani pe corp.

Anchetatorii nu exclud nicio ipoteza. Cautarile celeilalte femei continua si la aceasta ora.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.