DESCOPERIRE MACABRA! Au gasit oasele unui cadavru aruncate intr-un cimitir VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:37

Se ridica mortii din mormant? O descoperire infricosatoare facuta de angajatii unui cimitir a bagat spaima intr-un intreg sat.

Cei doi barbati care faceau curat in cimitirul din Zanesti, judetul Neamt, nu vor mai inchide ochii multe nopti de-acum incolo. Au tras de un pachet greu si, cum nu-i dadeau de cap, au fost curiosi sa vada ce e inauntru. Cand l-au deschis au simtit ca li se face rau: au gasit oasele unui cadavru.

 

Nici pana acum oamenii nu au aflat ale cui sunt oasele.

Straniu e ca au fost aruncate in bataie de joc si lasate la vedere cu tot cu adidasi si cu perna pe care mortul isi dormea somnul de veci.

 

Mai mult, in cimitir nicio groapa nu pare proaspat sapata. Singurul loc in care pamantul s-a ridicat e chiar cel de sub oseminte.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Ingroziti, cei doi barbati au chemat autoritatile locale, care s-au crucit si ele. Politistii incearca sa afle daca e vorba despre o profanare de morminte. De cand au auzit ca cineva scoate mortii din mormant oamenii nu mai au liniste.

 

Oasele au ajuns acum pe masa legistilor care, cu ajutorul criminalistilor, incearca sa afle ale cui sunt osemintele. Pana atunci politistii iau in calcul toate variantele: fie mortul a fost dezgropat din cimitirul satului, fie oasele au fost aduse din alta parte.