Descoperire macabră în Anglia! O fetiţă de 10 ani a fost găsită fără viață în casă. Care este cauza decesului

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 11 aug 2023, 22:09

Durere fără margini! O fetiță de doar 10 ani a fost găsită fără viață într-o casă din Surrey.

Moarte suspectă în Anglia! O fetiță de doar 10 ani a fost găsită, inexplicabil, fără viață în casă. Polițiștii anchetează cazul, pentru a afla care este cauza decesului, deoarece nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu minora.

Citește și: A murit jurnalistul Gelu Chelu! Care este cauza decesului

Durere fără margini! O fetiță de 10 ani a fost găsită fără viață în casă. Care este cauza decesului

Moarte învăluită în mister, în Anglia! Nimeni nu își poate explica ce s-a întâmplat cu fetița de 10 ani. Polițiștii s-au deplasat la locul incidentului, joi, în jurul orei 3 dimineața, pentru a verifica ce s-a întâmplat cu copila, însă micuța nu a mai putut fi ajutată. Familia copilei a fost informată imediat.

În urma descoperirii macabre a fost demarată o anchetă condusă de Poliţia din Surrey şi cea din Sussex, pentru a determina circumstanţele decesului. 

" Este un incident devastator. Lucrăm din greu pentru a face lumină în acest caz", a declarat detectivul şef  Debbie White.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Caz şocant în Bihor! O femeie de 34 de ani și-a ucis tatăl cu multiple lovituri de cuţit

"Am identificat mai mulţi indivizi care sunt dispuşi să dea declaraţii în acest caz, iar în stadiul actual al anchetei nu avem ca prioritate identificarea unui suspect. Nu avem motive să credem că există vreun risc de natură publică", au precizat oamenii legii. 

"Nu-mi vine să cred că aşa ceva s-a întâmplat chiar în faţa casei mele", spune  Amjad Ali, vecin, pentru MailOnline.

Bărbatul a adăugat că "familia fetei, de origine pakistaneză, s-a mutat aici cu cinci luni în urmă". Tatăl ar lucra ca şofer de taxi, iar în locuinţă ar trăi trei sau patru copii.

Citește și: Lacrimi și durere la înmormântarea Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă, în Mangalia. Fata a fost îmbrăcată în rochie de mireasă