Descoperire macabră în Botoșani! Un bărbat a fost găsit împușcat pe marginea unui drumului

Author: Laura Macovei
Actualizat: 13 sep 2023, 21:13

Descoperire macabră în Botoșani! Un bărbat a fost găsit împușcat pe marginea unui drumului

Sursa: PixaBay

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit pe marginea unui drum din județul Botoșani, la ieşirea din localitatea Cucorăni. Potrivit autorităților, bărbatul a fost împușcat.

Descoperirea șocantă a avut loc miercuri, unde trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit pe marginea drumului național DN 29 C, la ieşirea din localitatea Cucorăni, județul Botoșani.

Un bărbat a fost găsit împușcat pe marginea unui drum din Botoșani

Descoperire șocantă pe un drum din Botoșani! Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit împuşcat, în cursul zilei de azi, pe marginea drumului naţional DN 29 C, la ieşirea din localitatea Cucorăni.

Citește și: Accident devastator în Buzău. Trei persoane au murit, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de tren

La momentul descoperirii, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, acesta fiind decedat de mai mult timp. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce ipoteze iau în calcul autoritățile

Potrivit declarațiilor făcute de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, sunt luate în calcul mai multe cauze care au dus la moartea bărbatului, însă cea mai probabilă ipoteză este sinuciderea.

Oamenii legii iau în calcul sinuciderea, iar împușcătura s-ar fi produs cu o armă de vânătoare pe care bărbatul ar fi deţinut-o legal.

„În urma deplasării la faţa locului a fost identificat un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Botoşani, care prezenta o plagă prin împuşcare, în zona pieptului, iar în proximitatea acestuia se afla o armă de vânătoare. Echipajul medical solicitat să intervină a constatat decesul bărbatului. Ulterior, s-a stabilit faptul că acesta este deţinător legal de armă de vânătoare ”, a precizat oficialul IPJ Botoşani, potrivit  stiripesurse.ro.

Citește și: El este Alexandru, românul de 31 de ani care a murit într-un teribil accident în Italia. Tânărul se afla pe motocicletă

Oamenii legii continuă în prezent cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia, dar și motivul care a stat la baza acestei posibile sinucideri.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.