Descoperire macabră în Poiana Vadului: Cadavrul unui bărbat dat dispărut găsit de jandarmii montani

Autor: Andrei Costanda

Jandarmii Montani Arieșeni au descoperit cadavrul bărbatului într-o zonă greu accesibilă

Sursa: Ziarul Unirea

Un cadavru, cel mai probabil al unui bărbat dispărut de aproximativ o lună, a fost descoperit în afara localității Poiana Vadului de către Jandarmii Montani Arieșeni.

Joi, 25 iulie 2024, a fost o zi de intensă activitate pentru Jandarmii Montani din Arieșeni, când în jurul orei 13:15, plt.adj. Nicoară Dorin Mihai și plt.adj. Avram Crăciunel Ioan, aflându-se în timpul unei patrulări obișnuite, au făcut o descoperire macabră în afara localității Poiana Vadului.

Cadavrul unui bărbat descoperit în afara localității Poiana Vadului

Într-o zonă greu accesibilă, aceștia au dat peste cadavrul unei persoane, stârnind imediat alarmele autorităților competente pentru demararea unei anchete.

Identitatea persoanei nu a fost încă confirmată oficial, însă se crede că ar putea fi vorba despre un bărbat care a dispărut în urmă cu aproximativ o lună. Acesta fusese căutat intens în tot acest timp de către forțele de ordine și voluntari, însă eforturile nu dăduseră roade până în acest moment. Zona în care a fost descoperit cadavrul este cunoscută pentru dificultatea accesului, ceea ce a făcut și mai complicate căutările anterioare.

Imediat după descoperire, jandarmii au notificat autoritățile competente pentru continuarea cercetărilor și stabilirea cauzei decesului. În paralel, echipa Salvamont Alba a fost mobilizată pentru a interveni în sprijinul Poliției Române pentru recuperarea corpului din zona dificilă. Salvamont Alba a trimis trei salvatori montani și un voluntar pentru a facilita evacuarea cadavrului.

Citește și: Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citește și: Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină

Cadavrul descoperit aparținea unui bărbat dat dispărut în urmă cu o lună

Această descoperire tragică a avut loc în contextul unor eforturi concertate și susținute pentru a localiza persoana dispărută.

În ciuda terenului accidentat și a condițiilor dificile, echipele de salvare nu au încetat să caute, iar găsirea cadavrului a venit ca o confirmare tristă a temerilor că persoana dispărută ar fi putut să nu mai fie în viață.

În momentul de față, anchetatorii se concentrează pe identificarea oficială a cadavrului și pe colectarea dovezilor care ar putea ajuta la stabilirea unei linii clare a evenimentelor care au dus la această tragedie.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, dar descoperirea cadavrului subliniază din nou importanța colaborării între diversele forțe de ordine și echipele de salvare în gestionarea situațiilor de urgență și în soluționarea cazurilor de persoane dispărute.

Până la finalizarea investigațiilor și stabilirea identității și cauzei decesului, familia și apropiații persoanei dispărute rămân în așteptarea unor răspunsuri care să le ofere măcar un strop de alinare într-un moment atât de dureros.

Autoritățile își continuă misiunea cu și mai multă determinare, hotărâte să aducă lumină asupra acestui caz sumbru.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.