Descoperire macabra intr-un cartier din Bucuresti! Un cadavru zacea de zile bune in portbagajul unei masini

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:41

Cativa muncitori au simtit ca, dintr-o masina parcata, vine un miros ciudat si au chemat politia!

Muncitorii n-au mai putut suporta mirosul cadaveric din preajma unei masini in apropierea careia lucrau asa ca au anuntat autoritatile, nu de alta, dar autoturismul era parcat chiar vizavi de Sectia 9 de Politie de pe Soseaua Pantelimon. Imediat, un echipaj s-a deplasat la locul cu pricina pentru a vedea despre ce este vorba.

Nimeni nu stie de cand se afla parcata masina in acel loc. Locuitorii din zona au ramas socati cand au aflat ca treceau zilnic pe langa un cadavru.

Aseara, masina care a adapostit cadavrul a fost ridicata de catre anchetatori iar trupul neinsufletit al barbatului a fost dus la Institutul de Medicina Legala. Oamenii legii au mai descoperit in autoturism si cateva mii de euro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Anchetatorii trebuie sa desluseasca acum misterul cadavrului ascuns in portbagaj.

Ancheta este inca la inceput insa unele surse din randul oamenilor legii spun ca trupul neinsufletit ar putea fi al unui cetatean sirian care a fost dat disparut in decembrie, anul trecut.

In acest caz, se banuieste ca sirianul in varsta de aproximativ 45 de ani ar fi fost omorat de camatari din cauza datoriilor neplatite. Se pare ca barbatul ar fi imprumutat sume mari de bani nu doar de la camatari din Romania ci si din Siria.

In urma necropsiei se va determina cauza decesului si data la care a survenit acesta.