Descoperire macabra intr-un sat din judetul Vrancea. O femeia a adus pe lume doua fetite, insa le-ar fi  aruncat in toaleta din curte

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 20:32

Tanara mai are inca patru copii. Femeia de 39 de ani era gravida in luna a saptea. Ca sa nu i se vada burta, oamenii din sat spun ca si-o ascundea cu fuste si cu bluze largi.

In ultima perioada a inceput sa se simta rau, dar nu a spus nimanui secretul sau. Mai ales ca, potrivit rudelor, sotul ei nu isi mai dorea copii.

Tanara ar fi fost singura acasa cand au apucat-o durerile facerii si a adus pe lume gemenele, cel putin asa sustine sotul ei.
Dupa ce a nascut, femeia a inceput sa se simta rau si sa aiba hemoragie. A sunat intr-un tarziu la 112.

O ambulanta a transportat-o la spitalul din Adjud, insa medicii de acolo au stabilit ca are complicatii si au trimis-o la Focsani. In fata doctorilor, tanara a sustinut ca ar fi suferit un avort, numai ca „medicul ginecolog a observat ca nu este vorba despre un avort, ci despre o nastere si a anuntat organele abilitate.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Politistii

au intervenit imediat si au mers acasa la femeie. Cele doua cadavre ale nou-nascutilor au fost duse la Serviciul de Medicina Legala, unde se va stabili daca fetitele au fost ucise sau nu. Intre timp, politistii o cerceteaza pentru ucidere.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.