Descoperire MACABRA! Locuitorii orasului Slaviaskul sunt in stare de SOC! S-a descoperit prima groapa comuna din Ucraina

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 06 oct 2020, 16:20

Joi, 24 iulie, autoritatile orasului Slaviaskulau asistat la deschiderea unei gropi imense sapate in spatele unui spital, in centrul orasului, la exhumarea cadavrelor.

 

Locuitorii orasului Slaviaskul sunt in stare de SOC! S-a descoperit prima groapa comuna din Ucraina
Joi a fost autoritatile orasului Slvaiaskulau asistat la deschiderea unei gropi imense sapate in spatele unui spital, in centrul orasului, la exhumarea cadavrelor. La aceasta deshumare au participat aproximativ 30 de persoane- politisti, angajati ai Primariei Slaviansk dotati cu masti de gaze, medici legisti si cativa locuitori.
Dupa mai bine de trei ore de cautari, toata lumea a inlemnit.
In pamant se vede o bucata de panza alba. Cateva minute mai tarziu erau exhumate patru cadavre. Slavianskul tocmai deschisese prima goapa comuna din Ucraina, relateaza AFP in acest reportaj.
Armata ucraineana a preluat controlul asupra acestui fost bastion al rebelilor prorusi dupa mai multe saptamani de lupte intense. Insa separatistii au domnit in oras timp de trei luni, o perioada in care au fost date disparute cateva zeci de persoane.
Toate cele 30 de persoane privesc atent catre fundul gropii. Toate, mai putin una. Este vorba despre fratele unei persoane date disparute care ar fi fost ingropate acolo. Asezat pe un zid de pietre, sta cu spatele la aceasta scena.
Rapiti pe 8 iunie la iesirea de la slujba de duminica, nimeni nu a mai aflat nimic despre ei dupa aceea. Cei patru barbati erau casatoriti.
Cel mai tanar avea 24 de ani. Altul avea patru copii, iar altul opt.
"In total sunt, cu siguranta, vreo 20 de cadavre in aceasta groapa. In afara de cei patru barbati torturati, credem ca sunt si cadavre ale unor teroristi care au murit in timpul bataliei de la Slaviansk impotriva armatei ucrainene", afirma Gherasecenko.
Sursa: Mediafax

La aceasta deshumare au participat aproximativ 30 de persoane- politisti, angajati ai Primariei Slaviansk dotati cu masti de gaze, medici legisti si cativa locuitori.



Dupa mai bine de trei ore de cautari, toata lumea a inlemnit. In pamant se vede o bucata de panza alba. Cateva minute mai tarziu erau exhumate patru cadavre. Slavianskul tocmai deschisese prima goapa comuna din Ucraina, relateaza AFP in acest reportaj.


Toate cele 30 de persoane privesc atent catre fundul gropii. Toate, mai putin una. Este vorba despre fratele unei persoane date disparute care ar fi fost ingropate acolo.
Asezat pe un zid de pietre, sta cu spatele la aceasta scena.
Rapiti pe 8 iunie la iesirea de la slujba de duminica, nimeni nu a mai aflat nimic despre ei dupa aceea. Cei patru barbati erau casatoriti. Cel mai tanar avea 24 de ani. Altul avea patru copii, iar altul opt.

" In total sunt, cu siguranta, vreo 20 de cadavre in aceasta groapa. In afara de cei patru barbati torturati, credem ca sunt si cadavre ale unor teroristi care au murit in timpul bataliei de la Slaviansk impotriva armatei ucrainene", afirma Gherasecenko.


Sursa: Mediafax

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.